In Amsterdam geven wij regelmatig Excel cursussen. Deze trainingen geven wij op verschillende niveaus. Voor beginners, gevorderden en experts. Onze trainingen worden gegeven door een ervaren Excel docent. In kleine groepen van max. 10 cursisten. Binnen 1 dag is jouw Excel kennis bijgespijkerd. En kan je sneller en efficiënter werken met Microsoft Excel. Na afloop van de cursus ontvang je van ons een certificaat.

Excel trainingen in Amsterdam:

Klik op een cursus voor een overzicht van de trainingsdata en de inhoud van de cursus.

Cursus Excel – Basis
Cursus Excel – Gevorderden
Cursus Excel – Experts
Cursus Excel – Voor financials

Onze trainingslocaties in Amsterdam zijn modern ingericht en goed bereikbaar met de auto en OV. En uiteraard voorzien van gratis WiFi. De lunch is inbegrepen in de training.

Onze Excel trainingen kunnen ook in-company (op bedrijfslocatie) worden gegeven en zelfs 1-op-1 cursussen zijn mogelijk. De cursus wordt dan afgestemd op jouw bedrijf en/of wensen. Neem hiervoor contact met ons op. Deze trainingen worden ook in Utrecht gegeven.

Bekijk hier al onze COVID-19 maatregelen m.b.t. onze trainingen.

Over SignOn ICT Trainingen+

SignOn ICT Trainingen+ is uitgeroepen tot beste ICT opleider. Onze cursisten beoordelen ons met een 9,4. Wij een PE-erkende opleider en CEDEO gecertificeerd. Daarnaast zijn wij partner van Microsoft.

Wij steunen Run4Schools omdat we het belangrijk vinden dat kinderen goed onderwijs kunnen volgen. Run4Schools zet zich in voor schoolkinderen in de Zuid-Afrikaanse township Mitchells Plain. Daarom doneren wij per training 2,50 aan deze stichting.