Excel

In Amsterdam geven wij regelmatig Excel cursussen. Deze trainingen geven wij op verschillende niveaus. Voor beginners, gevorderden en experts. Onze trainingen worden gegeven door een ervaren Excel docent. In kleine groepen van max. 10 cursisten. Binnen 1 dag is jouw Excel kennis bijgespijkerd. En kan je sneller en efficiΓ«nter werken met Microsoft Excel. Na afloop van de cursus ontvang je van ons een certificaat.

Excel trainingen in Amsterdam:

Klik op een cursus voor een overzicht van de trainingsdata en de inhoud van de cursus.

Cursus Excel – Basis
Cursus Excel – Gevorderden
Cursus Excel – Experts
Cursus Excel – Voor financials

Trainingslocatie

Onze trainingslocaties in Amsterdam zijn modern ingericht en goed bereikbaar met de auto en OV. En uiteraard voorzien van gratis WiFi. De lunch is inbegrepen in de training.

Onze Excel trainingen kunnen ook in-company (op bedrijfslocatie) worden gegeven en zelfs 1-op-1 cursussen zijn mogelijk. De cursus wordt dan afgestemd op jouw bedrijf en/of wensen. Neem hiervoor contact met ons op. Deze trainingen worden ook online en in Utrecht gegeven.

Gratis SwitchGarantie

Schrijf je je in voor een training in Amsterdam maar wil je deze achteraf toch liever online volgen? Dat kan. Maak gebruik van onze gratis SwitchGarantie. Met de SwitchGarantie kan je, zonder administratiekosten, jouw training in Amsterdam tot uiterlijk drie werkdagen voor aanvang omzetten naar een online training (virtual classroom).

Wat zeggen anderen over de cursus?

“Het was een heldere cursus waarbij het geleerde gelijk in praktijk kon worden gebracht. Een goede manier om kennis op te doen. Prima cursus!”
Leontien Kerstens

“Zeer enthousiaste docent en goede service. Cursus sloot helemaal aan op mijn gestelde eisen en na de cursus kon ik nog vragen stellen via mail.”
Flip

“Heldere, gestructureerde en rustige uitleg van alles wat excel te bieden heeft. Door vele praktijkvoorbeelden heeft de cursus een hoop vraagtekens weggehaald!”
Joyce Bleijenbergh

Over SignOn ICT Trainingen+

SignOn ICT Trainingen+ bevindt zich in Amsterdam en is uitgeroepen tot beste ICT opleider. Onze cursisten beoordelen ons met een 9,4. Wij zijn CEDEO gecertificeerd. Daarnaast zijn wij partner van Microsoft.