17

mei 19

Vijftig medewerkers van DNWG op Power BI-training

Vijftig medewerkers van DNWG op Power BI-training

Steeds meer medewerkers van DNWG volgen de Power BI-training bij SignOn. Onlangs volgden vijftig mensen wederom een cursus bij SignOn.

Deelnemers leren onder meer hoe ze met deze rapportagetool op een eenvoudige manier data visueel en interactief kunnen weergeven. Een groot voordeel van Power BI is dat het ook op smartphones en tablets beschikbaar is.

Het was niet de eerste keer dat medewerkers van DNWG een Power BI-training volgen. De eerste in-companytraining bij SignOn was namelijk zeer goed bevallen. En daarna heeft het bedrijf meerdere sessies gepland.

Over DNWG

DNWG uit Goes biedt infrastructuurdiensten voor elektriciteit, gas en drinkwater. Sinds twee jaar maakt een van de Business Units van het bedrijf enthousiast gebruik van Power BI. Het helpt ze de kwaliteit van de bedrijfsprocessen te monitoren en te verbeteren. Ze koppelen Power BI aan het eigen data warehouse met geprepareerde data. Vervolgens stellen ze de rapporten beschikbaar via het eigen webportaal, een touchscreenmonitor bij de entree en via tv’s op de verschillende afdelingen.

Power BI-community

Binnen het moederbedrijf van DNWG, Stedin, zijn er zelfs al honderden Power BI-gebruikers. Onlangs is er een Power BI-community gestart om ervaringen met elkaar te delen.

Meer weten?

Neem contact op via [email protected].