Webinar

Gratis online webinar: aan de slag met Microsoft Teams

Thuiswerken kan een grote uitdaging zijn. Gelukkig zijn er tools als Microsoft Teams die het mogelijk maken om op afstand effectief met elkaar samen te werken. Maar hoe werkt Teams precies? En wat is er allemaal mogelijk? En zijn er ook nog andere tools die handig zijn om te gebruiken? Om jou verder te helpen geeft onze trainer Jeroen op maandag 30 maart een online webinar om jou op weg te helpen met Microsoft Teams.

Waar gaat het webinar over?

Trainer Jeroen zal jou aan de hand meenemen door Microsoft Teams. Hij gaat je uitleggen wat de mogelijkheden zijn van Teams, handige tips om efficiënter met de tool te werken en hoe je Teams kan inzetten bij trainingen. Ook zal hij kort Zoom bespreken, een net zo populaire tool voor digitale trainingen.

Tijdens het webinar zal Jeroen op verschillende momenten een vragenmoment inlossen. Zodat je zeker weet dat jij al jouw vragen beantwoord krijgt. Het webinar zal ongeveer een uur duren.

Wil je erbij zijn?

Schrijf je dan nu in via onderstaand aanmeld formulier! Je krijgt dan voor het webinar een mailtje met daarin een link naar de besloten omgeving.

Schrijf je in voor het online webinar

* verplicht veld


Na inschrijving voor het webinar ontvang je ook onze tweemaandelijkse nieuwsbrief vol met tips en het laatste nieuws. Wil je dit liever niet? Schrijf je dan bij de eerst volgende nieuwsbrief eenvoudig uit.