Webinar

Gratis online webinar: aan de slag met Power BI

Ben je benieuwd naar wat Power BI voor jou kan betekenen en hoe je snel aan de slag kunt? Hoe je  een verbinding kunt maken met gegevens en deze voor het eerst visualiseren? In dit gratis webinar leer je snel aan de slag te gaan met Power BI en krijg je binnen de kortste keren inzicht in je bedrijfsgegevens.

Waar gaat het webinar over?

Trainer Frank zal jou aan de hand meenemen en uitleggen wat de mogelijkheden zijn van Power BI. Tijdens het webinar zal Frank ook op verschillende momenten een vragenmoment inlossen. Zodat je zeker weet dat jij al jouw vragen beantwoord krijgt. Het webinar zal ongeveer een uur duren.

Wat wordt er besproken:

  • hoe je gegevens koppelt  Power BI vanuit Excel, Csv, databases en meer.
  • hoe je deze gegevens structureert en verfijnt tot een samenwerkend geheel
  • hoe je simpele berekeningen opzet voor het analyseren van jouw data
  • hoe je jouw gegevens visualiseert met interactieve rapporten en dashboards die je kunt slepen en neerzetten
  • hoe je gloednieuwe visualisatie deelt met collega’s en jouw gegevens verkent op nieuwe manieren

Wil je erbij zijn?

Schrijf je dan nu in via onderstaand aanmeld formulier! Je krijgt dan voor het webinar een mailtje met daarin een link naar de besloten omgeving. Vergeet niet je spam box te controleren, het kan zijn dat de e-mails daarin terechtkomen.

Schrijf je in

* verplicht


 

Na inschrijving voor het webinar ontvang je ook onze nieuwsbrief vol met tips en het laatste nieuws. Wil je dit liever niet? Schrijf je dan bij de eerst volgende nieuwsbrief eenvoudig uit.