11

nov 21

Vandaag bestaat SignOn 19 jaar!

Vandaag bestaat SignOn 19 jaar!

19 jaar SignOn!

Vandaag, op 11 november 2021, bestaat SignOn ICT Trainingen+ alweer 19 jaar. Sinds 2002 mochten we duizenden cursisten trainen met ons team van enthousiaste trainers. En natuurlijk met de medewerkers die op de achtergrond hard werken om die trainingen mogelijk te maken.

Continu kijken wat beter kan

โ€œWe zitten eigenlijk nooit stil. We kijken continu waar de kwaliteit van onze trainingen nog naar een hoger niveau kan. En hoe wij onze cursisten nog beter kunnen trainen. Het fijne is dat we een betrokken team mensen achter ons hebben staan. Zij dragen ook steeds nieuwe ideeรซn aan en steken graag de handen uit de mouwenโ€, vertelt Franklin Frijling, Managing Director.

Eveline Kinsbergen is Sales & Quality Manager bij SignOn en vult aan: โ€œIn de afgelopen 19 jaar zijn we echt een begrip in Nederland geworden op het gebied van ICT trainingen. Met onze praktijkgerichte trainingen helpen we mensen verder in hun carriรจre. Dat dat werkt, blijkt wel uit alle positieve reacties. We worden nog steeds blij als we al die tevreden reviews van ons deelnemers lezen. Daar doen we het voorโ€.

Nieuwe trainingen

SignOn heeft in 2021 het trainingsaanbod verder uitgebreid en ook voor 2022 staan er nieuwe trainingen op de planning. Zo zorgen we ervoor dat het trainingsaanbod up-to-date en actueel blijft. Dus als je bij SignOn ICT Trainingen+ een training volgt, weet je zeker dat je over de nieuwste kennis beschikt.

Daarnaast kun je bij SignOn gratis gebruik maken van onze unieke SwitchGarantie. Heb je een klassikale training geboekt, maar wil je toch liever een online training (virtual classroom) vanuit huis volgen? Of heb je een online training gepland staan, maar wil je toch liever een klassikale training volgen? Dan switch je gratis van training dankzij de SwitchGarantie.