Utrecht

Aan de slag met AI (artificial intelligence)? Volg een AI cursus bij jou om de hoek in Utrecht. Wij geven diverse trainingen in Nieuwegein. Op slechts enkele minuten rijden van Utrecht. Je kan er gratis parkeren en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze AI trainingen worden gegeven door gecertificeerde AI trainers. In de cursus leer je alles over de voor- en nadelen, maar ook over de kansen en risico’s. Je leert hoe je efficiรซnter werkt met AI en hoe je het implementeert in jouw organisatie.

Overzicht van AI cursussen in Utrecht:

Onderstaande AI trainingen worden gegeven in Utrecht:

De training ‘Artificial Intelligence (AI) voor Bedrijven en Overheid’ is populair in Utrecht. Wij adviseren deze training graag vanwege de begrijpelijke lesstof, brede insteek en de toepasbaarheid.

AI leren in het Nederlands of Engels

Wij geven veel trainingen in het Nederlands, maar ook in het Engels. Ook onze AI trainingen worden in deze talen aangeboden. Staat een van de talen er niet bij voor de door jouw gewenste trainingsdatum? Wij bieden alle AI cursussen ook incompany aan. Incompany trainingen worden op maat gemaakt, toegespitst op jouw organisatie en deze kunnen in het Nederland en Engels worden gegeven in Utrecht of omgeving.

Locatie in Nieuwegein

Onze trainingslocatie in Nieuwegein (vlakbij Utrecht) is uitstekend bereikbaar met de auto (door de ligging bij de A2, A12 en A27) en het OV. Je kan er gratis parkeren. En bij de training zorgen wij voor een heerlijke lunch.

Wat zeggen deelnemers?

Wat vonden deelnemers van onze AI trainingen? Lees onderstaand enkele reviews van cursisten (ook te lezen op Feedback Company).

“Mijn doel was om de basis van AI te leren. Om de tools voor mijn vakgebied financiรซle administratie te kunnen gebruiken en de achtergrond van machine learning te begrijpen. De training was als basis heel goed en de trainer legde alles fijn en duidelijk uit zonder moeilijke taal.”

Goed om te weten

  • AI trainingen zijn ook beschikbaar als incompany/maatwerk training
  • De trainingen worden gegeven door gecertificeerde AI trainers
  • Wij zijn CEDEO gecertificeerd
  • Gratis parkeren bij de trainingslocatie
  • Inclusief lunch
  • Volop trainingsmogelijkheden in Nieuwegein (Utrecht)

Vragen of meer info?

Meer info of advies nodig over welke cursus past bij jouw kennisniveau, ervaring en verwachtingen past? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag.