05

apr 19

Trots op CEDEO-certificering voor SignOn

 


We zijn heel trots op onze CEDEO-erkenning. Maar liefst 87% van deelnemers aan de PE-trainingen PowerPivot en Power BI is bijzonder tevreden over de inhoud en kwaliteit van onze trainingen.

Dit blijkt uit de audit Permanente Educatie van CEDEO. CEDEO is een onafhankelijke instelling die de kwaliteit van HR-dienstverleners meet en garandeert. Dankzij de CEDEO-erkenning wordt SignOn als onderwijsinstelling erkend door de NBA in het kader van permanente educatie (PE) voor accountancy opleidingen.

Wat is er beoordeeld?
Om deze erkenning te krijgen, is onder meer de kwaliteit van ons cursusprogramma en –materiaal getoetst van onze trainingen PowerPivot voor Excel training en Power BI Desktop en Online Level I. Ook is gekeken of procedures correct zijn gevolgd en hoe klantgericht we zijn.

PE-punten bij SignOn-cursussen
Centraal in de CEDEO-keuring staan de ervaringen van deelnemers aan trainingen. Onze trainingen werden het hoogst gewaardeerd qua inhoud en uitvoering. Bovendien gaven deelnemers aan dat SignOn een van de weinige aanbieders is waar je PE-uren krijgt voor het volgen van een Power BI-cursus.

Meer weten?
Op zoek naar een training die jouw organisatie echt verder helpt? Neem contact op met Eveline van SignOn. Of kijk hier voor het trainingsoverzicht en schrijf je meteen in voor een van onze trainingen.