Freddy

Wij zorgen altijd voor maatwerk oplossingen

“Veertien jaar geleden ben ik begonnen als trainer, en nu al enige tijd bij SignOn. Mijn specialiteit ligt bij de gebruikers trainingen van Microsoft Office: Word, Excel, Access en VBA. Het maakt hierbij dan niet uit aan welke branche of sector ik training geef, het is altijd weer een nieuwe uitdaging. Als mensen wel een redelijke basis hebben, maar nog niet gevorderd zijn, vind ik het heerlijk als ik kan vertellen en laten zien wat de mensen er mee kunnen en hoe dit geïntegreerd kan worden in de dagelijkse werkzaamheden. Het is een fantastische baan en het is mooi om te zien hoe ik mensen wat bij kan leren.”

SignOn

“Bij SignOn is er ruimte voor elkaars ideeën en kennis. Alle collega’s gaan op een prettige en flexibele manier met elkaar om. Wat ons onderscheidt van concurrenten is dat we altijd voor maatwerk oplossingen kunnen zorgen. De klant heeft vragen en daar spelen wij op in. We zullen tijdens een training niet altijd de stappen van het boek volgen. We spelen juist in op de verschillende behoeften zodat iedere vraag beantwoord kan worden. Verder kiezen wij er bewust voor om met maximaal 10 personen in een groep de training te doen. Dit zorgt er voor dat onze trainingen rustig en intiem zijn. Het rendement voor de klant is op deze manier groter.”

Cursisten

“Ik vind het belangrijk om de cursisten altijd een leuke dag te bezorgen. Ik wil niet dat cursisten aan het eind van de dag weggaan met een frons op hun voorhoofd en uitgeput zijn van de inspanning. Als elke cursist zijn of haar leerdoel heeft bereikt ben ik helemaal tevreden. Voor veel mensen is de digitalisering niet zo vanzelfsprekend als voor de meeste jongeren tegenwoordig. Maar ik ben zelf het bewijs dat dit niets uit hoeft te maken en dat iedereen het kan leren. Belangrijk daarbij vind ik dat ze ook plezier hebben in het gebruik van softwareprogramma’s.”