25

mei 21

SignOn ICT Opleidingen+ op Emerce.nl

SignOn ICT Opleidingen+ op Emerce.nl

Ons nieuws over onze nieuwe Blended Learning-lesmethode is niet onopgemerkt gebleven. Ook op Emerce.nl verscheen ons bericht over onze nieuwe lesmethode. Emerce is een multichannel platform en wordt gelezen door beslissers in online business, marketing en media. Het platform ontvangt maandelijks 350.000 unieke bezoekers.

Wat is Blended Learning?

SignOn is gestart met het aanbieden van Blended Learning voor de Power BI Basis-trainingen. Ter ondersteuning van de klassikale trainingen – of die nu fysiek of online worden gevolgd – is het online leerplatform ontwikkeld. Het is de bedoeling dat Blended Learning in de loop van dit jaar ook wordt uitgerold naar andere trainingen. “De lesvorm is goed toe te passen op andere Power BI-trainingen die we aanbieden en zal ook worden uitgebreid naar trainingen over andere technologieën. Eigenlijk is het nieuwe leerplatform van toegevoegde waarde voor alle technologieën waar de ontwikkelingen razendsnel gaan”, licht Eveline Kinsbergen woordvoerder van SignOn toe.

1 jaar gratis toegang tot digitale SignOn Leeromgeving

Naast de klassikale trainingen krijgen cursisten met hun eigen account een jaar lang gratis toegang tot de digitale SignOn Leeromgeving. Hier vinden zij een installatiedocument voor de software die zij voorafgaand aan de cursus moeten installeren, een introductievideo, up-to-date cursusmateriaal, diverse oefeningen en de uitnodiging voor een gratis webinar. “We delen iedere maand ook een video met tips & tricks. Bovendien heb je de mogelijkheid om vooraf, tussen de trainingsdagen door en tot een jaar na afloop van de gevolgde training vragen te stellen aan je trainer, extra oefeningen te doen en bij te worden gepraat over nieuwe ontwikkelingen”, licht trainer Jeroen toe.

Lees hier het bericht op Emerce.nl