17

nov 21

SignOn ICT Trainingen+ is weer Cedeo-gecertificeerd!

SignOn ICT Trainingen+ is weer Cedeo-gecertificeerd!

Op 9 november 2021 ontving SignOn ICT Trainingen+ wederom een zeer positieve beoordeling van Cedeo, maar liefst 97,2%! Deze certificering is tot stand gekomen na uitgebreid onderzoek en is twee jaar geldig.

Waarom is Cedeo-certificering belangrijk?

In Nederland zijn er naar schatting ruim 8.500 commerciële opleidingsinstituten die veel verschillende maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Voor veel opleidingsfunctionarissen is het enorme aanbod onoverzichtelijk en is het lastig te beoordelen hoe de kwaliteit van de opleidingen is. Daarom voert Cedeo klanttevredenheidsonderzoeken uit over de opleidingsinstituten. Wanneer een opleidingsinstituut voldoet aan de kwalitatieve en kwantitatieve criteria die Cedeo stelt, worden zij in het bestand opgenomen. Volg je dus een opleiding, training of cursus bij een instituut met Cedeo-certificering, dan weet je dat je te maken hebt met een professionele, kwalitatief hoogstaande opleider!

Aspecten die gewogen worden door Cedeo

Voor het onderzoek interviewt Cedeo opleidingsfunctionarissen en deelnemers van de trainingen. Daarnaast bezoeken zij de opleidingsinstituten ook zelf en brengen zij de eigen bevindingen in kaart. Daarbij kijken zij naar het voortraject, het trainingsmateriaal, de training zelf, de nazorg én de administratieve afhandeling van het opleidingsinstituut. De ervaringen van deelnemers en hr-afdelingen geven in het onderzoek de doorslag.

Tevreden tot zeer tevreden

“De respondenten in het onderzoek waren allemaal erg te spreken over SignOn,” vertelt Eveline Kinsbergen. “Dat begint al bij de vindbaarheid op het web en vervolgens het kunnen vinden van een passende training. Daarna is het inschrijven voor de trainingen erg eenvoudig volgens de deelnemers aan het onderzoek. Het trainingsmateriaal dat we voor de training delen, wordt ook goed beoordeeld. Maar wat er het meest uitspringt, is de manier waarop onze trainers de trainingen verzorgen. Zij worden stuk voor stuk als gedreven en professioneel beoordeeld. Ze kennen de materie en weten tijdens de training de juiste mix van theorie en praktijk te behouden. Dat cursisten ook na de training nog contact met de trainers kunnen opnemen met vragen, werd een aantal keer als een groot pluspunt genoemd.

Trots op certificering

“We zijn er trots op deze certificering ook de komende twee jaar weer te hebben. We hebben er als team keihard aan gewerkt om – ook in een tijdperk dat getekend wordt door coronamaatregelen, die het op locatie houden van trainingen erg lastig maken – de kwaliteit van onze trainingen hoog te houden én oplossingen te bedenken wanneer trainen op locatie niet mogelijk is. Onze Switchgarantie en Blended Learning zijn daar mooie voorbeelden van. Het is dus geweldig dat onze klanten dit niet alleen zien, maar er ook met goed resultaat gebruik van maken!”

Bekijk onze Cedeo certifiering op cedeo.nl.