08

sep 19

De reviews spreken voor zich: SignOn echt de beste ICT-opleider van Nederland

We krijgen een kick van tevreden cursisten! Gemiddeld scoren we een 9,3/10 en dat is op basis van 683 reviews.

Ook van deze review van Chris die begin september een Power BI-training bij Signon volgde, werden we weer heel blij: ‘Goed niveau, goede uitleg mooie voorbeelden om mee te werken. Direct in de praktijk toepasbare cursus, ik heb direct resultaat behaald. Met name de DAX-formules: ik weet nu hoe ik deze precies moet opbouwen. Hiervoor maakte ik eenzelfde rapportage die totaal fout was en dat is nu helemaal opgelost! De cursus heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Zeker een aanrader! Na de cursus direct mee aan de slag gaan is mijn advies!’

Kijk op feedbackcompany.com voor meer reviews van onze klanten.