11

nov 22

SignOn bestaat 20 jaar!

SignOn bestaat 20 jaar!

SignOn is jarig: we bestaan vandaag 20 jaar! Een bijzonder moment waar we graag even bij stilstaan. Franklin Frijling en Eveline Kinsbergen kijken terug op de afgelopen 20 jaar, maar vooral vooruit.

Terugblik op 20 jaar SignOn

Franklin Frijling

Franklin Frijling

Franklin: “Het is ongelooflijk hoe snel de tijd gegaan is: 20 jaar geleden begon ik met SignOn ICT Trainingen + en had daarbij een duidelijke visie. Ik wilde ICT-trainingen verzorgen waar deelnemers ook daadwerkelijk iets aan hadden. Als ICT’er wist ik als geen ander hoeveel trainingen er waren waar je als cursist eigenlijk niets meer mee deed. Dat moest anders! Ik besloot volledig in te zetten op praktische toepasbaarheid en kwaliteit in onze trainingen. Door continu aan onze klanten te vragen waar zij nu echt behoefte aan hadden, ontstonden maatwerk trainingen die de deelnemers vervolgens ook echt kunnen toevoegen op de werkvloer.”

Het beste trainingsresultaat

Eveline Kinsbergen - SignOn.nl

Eveline Kinsbergen

“En dat lukt aardig,” vult Eveline aan, “we gaan altijd voor het beste trainingsresultaat. 100% van onze cursisten beveelt ons aan. Onze score is dan ook een 9.4 uit meer dan 1.000 reviews. Daar zijn we bijzonder trots op!  We zorgen er dan ook voor dat de kwaliteit op peil blijft én dat we voorop blijven lopen in onze kennis en ons trainingsaanbod. We werken dan ook alleen met trainers die gecertificeerd zijn en die gevoel hebben met wat er speelt bij bedrijven. Zo ontwikkelen we continu nieuwe opleidingen. ”

Bijdragen aan kennisniveau van werknemers

“Ik heb het gevoel dat er nog steeds genoeg is bij te dragen aan het kennisniveau van werkende mensen. En hoewel veel ‘trucjes’ te leren zijn via Google of YouTube, heeft ieder bedrijf toch zijn eigen specifieke processen. Daarbij heb je niets aan alleen maar handigheidjes: je moet echt begrijpen wat de software doet om het goed toe te kunnen passen en het mensen plezier bezorgt om met de software te werken. Daar streven wij altijd naar in onze trainingen,” zegt Franklin.

Unieke nazorgservice

Eveline gaat verder: “Onze service en nazorg is daarbij ook belangrijk: als een cursist ná de training toch nog vragen heeft of in de praktijk ergens tegenaan loopt, kan hij of zij altijd contact opnemen met de trainer. En natuurlijk volgt er dan een snel en passend antwoord. Dat draagt echt wel bij aan het begrip van de software en het werkgeluk van de deelnemer, merken we. Er is nog veel te doen, dus op naar de volgende 20 jaar!”

Kinderen hebben de toekomst

Maar de toekomst zie ik breder dan alleen ons eigen voortbestaan: we willen niet alleen hier in Nederland bijdragen aan het kennisniveau, maar ook in andere landen. Daarom steunen we al jaren goede doelen die zich richten op de ontwikkeling van kinderen in landen waar zij het zwaar hebben. Kinderen hebben immers geen invloed op de omstandigheden waarin ze geboren worden. Daarom kiezen wij ieder jaar een goed doel uit dat aansluit bij onze visie. Zo droegen we vorig jaar bij aan de educatie van kinderen in Afrika via Run for Schools en dit jaar steunen we een kindertehuis in Indonesië. Via Springest sponsoren we al jaren Stichting Edukans. In ons jubileumjaar hebben we er daarnaast voor gekozen om een extra donatie te doen aan Make-A-Wish International. Want kinderen hebben de toekomst!”

Er is nog veel te doen, op naar de volgende 20 jaar!