23

mei 19

Nieuw: Maandelijks Power BI-updates op YouTube

Als je je nu abonneert op het SignOn YouTubekanaal, dan ben je binnen een paar minuten weer op de hoogte van de nieuwste features van Power BI. Onze trainer Jeroen Dekker maakt maandelijks een overzichtelijke, praktische video over de nieuwste updates van Power BI. Het nieuwste filmpje gaat over dynamische titels in Power BI.

Een van de favoriete features van Jeroen in Power BI is de mogelijkheid om conditional formatting te gebruiken op titels en visuals. Jeroen legt uit: β€œHiermee kun je met een simpele DAX-formule de titel van je visual meeveranderen met je gebruikte filters.” Hij verwacht dat veel meer mensen dynamische titels gaan gebruiken.

Videotraining via YouTube

Videotraining via YouTube is voor SignOn een logische aanvulling op de trainingen die we bieden. Video is bovendien een handige tool voor iedereen die met Power BI werkt. Je maakt kennis met de nieuwe toepassingen en ziet meteen hoe je ze zelf kunt invoegen. Bovendien geeft Jeroen meteen instructies waardoor je verder kunt.

Abonneer & blijf op de hoogte

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van SignOn en blijf op de hoogte. We gaan uiteraard ook filmpjes plaatsen van andere SignOn-trainingen.