18

jul 19

Zin in Power BI-Summerschool? Meld je nu aan!

Zin in Power BI-Summerschool? Meld je nu aan!

Hoezo is de zomer een rustige tijd? Dit is de ideale periode om eindelijk die lang gekoesterde Power BI training te volgen! Meld je daarom hier nu aan voor de Power BI-Summerschool op 8 en 15 augustus in Utrecht. Trainer Jeroen Dekker zorgt voor oefeningen met zomerse thema’s.

Wat ga je doen?

Onder leiding van Jeroen leer je tijdens de tweedaagse cursus uitgebreide analyses, interactieve rapportages en datamodellen te maken. Je maakt gebruik van belangrijke data uit lokale en cloudbased bronnen zoals Excel, SharePoint, Dynamics 365 etc. Vervolgens zet je een Power BI-model op. Ook leer je de basis van formuletaal DAX, waarmee je databerekeningen uitvoert. De training is praktijkgericht en er is veel gelegenheid om te oefenen.

Voor wie?

Power BI van Microsoft is het perfecte programma voor Accountants, Controllers, Analisten en Financieel Specialisten. Wie wil er nu niet na de zomer vol goede moed en vernieuwde kennis weer aan de slag? Daar gaat Jeroen met deze speciale Summerschool zeker voor zorgen!

Goed om te weten

Power BI Desktop & Online is geaccrediteerd door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Het volgen van deze training levert je, in het kader van Permanente Educatie (PE), 12 punten op.

Meer weten?

Na het volgen van de Power BI-Summerschool weet je zeker dat je de zomer nuttig hebt besteed. Voor vragen of meer informatie kun je bellen via 020 – 820 83 62 of mail of gebruik het contactformulier. We helpen je graag verder.