UWV Scholingsbudget

Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je omscholen tot Microsoft Cloud Engineer? Als partner van het UWV hebben wij hiervoor een opleidingspakket op maat samengesteld. Na het volgen van deze trainingen kan jij aan de slag als Azure Cloud Engineer. Met de regeling β€˜Tijdelijk scholingsbudget’ van het UWV heb je de mogelijkheid om aan de slag te gaan in dit kansrijke beroep door je te laten omscholen.

Je mag hiervoor tot €5.000,- aan trainingen en opleidingen uitgeven. Deze kosten worden, na goedkeuring door het UWV, door het UWV vergoedt.

Welke trainingen ga je volgen?

Onderstaande 3 trainingen* adviseren wij om Cloud Engineer te worden. Klik op een training voor meer informatie en de inhoud.

  1. Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900) – 2 dagen
  2. Microsoft Azure Administrator (AZ-104) – 4 dagen
  3. Microsoft Azure Security Technologies (AZ-500) – 4 dagen

* Liever een andere training? Dit opleidingspakket kan naar wens worden aangepast.

Trainingslocatie

De trainingen vinden plaats op diverse cursuslocaties in Nederland. Zoals in o.a. Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam of online.

Examens en certificaten

Na het volgen van bovengenoemde trainingen kan je de bijbehorende examens afleggen. Wanneer je deze succesvol aflegt beschik je over Microsoft certificaten, deze zijn een waardevolle aanvulling op je CV.

Benodigde studietijd

In verband met het waarborgen van de kennisoverdracht, om zodoende alle onderwerpen goed te kunnen behandelen en voldoende praktische oefeningen te kunnen doen zijn 9 dagen trainingen benodigd.

Lestijden

De lestijden zijn van 09:00 tot 16:00 uur. Exacte aanvangstijd(en) wordt in goed overleg bepaald.

Lesmaterialen

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de meest recente lesmaterialen. Iedere cursist ontvangt een naslagwerk (PDF).

Waarom SignOn ICT Trainingen+?

Samenwerking met het UWV

Om in aanmerking te komen voor het scholingsbudget moet een offerte worden ingediend bij het UWV. Deze offertes worden alleen in behandeling genomen van opleiders die samenwerken met het UWV. SignOn is een van weinige opleiders in NL die hieraan voldoet.

Microsoft Certified Trainers

Onze Azure cursussen worden gegeven door Microsoft Certified Trainers (MCT). Daarnaast is SignOn officieel Microsoft Partner – Silver Data Analytics.

CEDEO Gecertificeerd

Cedeo is de onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van human resources dienstverleners meet en waarborgt.

Unieke service van SignOn
Nazorg is een belangrijk onderdeel van de service van SignOn. Wanneer je na afloop van de training vragen hebt, dan kun je die altijd stellen via: [email protected]. Je ontvangt snel een antwoord van de docent.

Investeringsoverzicht

Onderstaande trainingen kunnen klassikaal of online worden gevolgd.

Omschrijving Aantal dagen Tarief
Power BI Basis training 2 € 995,00
Power BI Advanced training 2 € 1.095,00
Power BI Expert training 2 € 1.195,00
Querying Data with Microsoft Transact-SQL (DP-080) 2 € 995,00
Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900) 1 € 695,00
Incl. 3 certificaten van deelname Gratis
Unieke nazorgservice Gratis
Subtotaal (excl. BTW) € 4.975,00
Bundelkorting € 845,00
Prijs incl. korting (excl. BTW) € 4.130,00
BTW 21% € 867,30
Totaalprijs (incl. BTW) € 4.997,30

Onder voorbehoud van type-en drukfouten en prijswijzigingen. Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Offerte op maat ontvangen of meer informatie?

Vragen over dit opleidingspakket of een offerte op maat ontvangen zodat je deze kan gebruiken voor je UWV Scholingsbudget aanvraag? Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Bel: 020- 820 83 62 of mail maar [email protected]. Of vul onderstaand formulier in.