17

dec 19

Nu ook video-updates van Microsoft Teams

Na onze Power BI update video’s publiceren we nu ook de eerste Microsoft Teams update video! Teams is superhandig om structuur en overzicht in je werkzaamheden te brengen. Trainer Camille Janszen legt uit hoe je dit doet.

Effectiever samenwerken in projectteams

Als je in verschillende projectteams zit, biedt Teams overzicht. Daarbij leer je effectiever samenwerken. Ook met mensen die op verschillende locaties werkzaam zijn. In de video legt Camille aan de hand van een voorbeeldscherm uit hoe je structuur aanbrengt door binnen een team kanalen en tabbladen aan te maken. En hoe je kunt zien wat je rechten zijn binnen een team.

Regelmatig nieuwe Teams video’s

Het is de bedoeling dat Camille regelmatig een video post. Op deze manier laat hij de verschillende mogelijkheden van Teams aan je zien.

Gebruik alle onderdelen van Office 365

Teams helpt je om alle onderdelen van Office 365 te gebruiken. Zo kun je met Teams discussiëren met je teamleden, kennis uitwisselen, eén-op-één overleggen, telefonisch of video vergaderen, tegelijk aan een document werken en een planning maken.

Meer weten?

Abonneer je op het SignOn YouTubekanaal en blijf altijd up-to-date. Wil je zelf aan de slag met Microsoft Teams en een training volgen? Bekijk hier onze Teams trainingen.