25

nov 21

Microsoft examens tijdelijk in prijs verlaagd

Microsoft examens tijdelijk in prijs verlaagd

Waarom een Microsoft certificaat behalen?

Twijfel je over het behalen van een Microsoft certificaat? Niet doen. Er zijn nu voldoende redenen om een Microsoft certificaat te behalen. We hebben 6 redenen voor je verzameld. Een reden daarvan is dat de Microsoft examens tijdelijk in prijs zijn verlaagd.

6 redenen voor het behalen van een Microsoft certificaat:

1. Microsoft examens zijn tijdelijk in prijs verlaagd

De Microsoft examens zijn tijdelijk in prijsverlaagd. Zo betaal je voor een Fundamentals examen nu €95, in plaats van €155. En voor een Advanced examen betaal je nu maar €155, in plaats van €205. De prijsverlaging is geldig tot maar liefst eind januari 2022.

2. Loonsverhoging

Een Microsoft certificaat staat niet alleen mooi op je CV en je LinkedIn profiel. Je wordt ook aantrekkelijker voor andere werkgevers en recruiters. Volgens een onderzoek van Pearson VUE ontving 28% een salarisverhoging na het behalen van IT-certificering.

3. Promotie

Naast een loonsverhoging is de kans op een promotie ook groter wanneer je gecertificeerd bent en de doorgroeimogelijkheden binnen je huidige organisatie verbeteren.

4. Meer vertrouwen in je eigen capaciteiten

Dankzij het behalen van een certificaat krijg je meer vertrouwen in je eigen capaciteiten. Je voelt je meer gerespecteerd door collega’s en ontvangt meer vrijheid op je werk.

5. Microsoft heeft voor ieder examen een training ontwikkeld

Bang dat het examen te pittig is en dat je het niet haalt? Dat hoeft niet want Microsoft heeft voor ieder examen een bijpassende examentraining ontwikkeld. Zo kom je goed beslagen ten ijs voor jouw examen.

6. Studiekosten t/m 31 december 2021 aftrekbaar

Tot en met 31 december 2021 kan je studiekosten voor een training of opleiding, die aansluit bij je huidige of toekomstige functie, aftrekken van de belasting. Onder studiekosten valt o.a. trainingskosten en examengeld. Je mag per jaar tot €15.000 aftrekken. Let op: deze kosten moet je wel maken in 2021. Meer info over het aftrekken van studiekosten vind je op Belastingdienst.nl

Overzicht van Microsoft examentrainingen

Wil je een Microsoft examen behalen? Onderstaand een overzicht van Microsoft trainingen ter voorbereiding op een Microsoft examen. De trainingen kunnen online plaats vinden of op een trainingslocatie in Nederland.

 

 

 

Bron: file:///C:/Users/Eva/AppData/Local/Temp/2021-09-IT-VoC-Report-FINAL_update.pdf