Trainingslocatie in Nieuwegein

Ik ben op zoek naar

Trainings Locatie: Nieuwegein

Global Knowledge
Iepenhoeve 5
3438 MR Nieuwegein
Telefoon: 030-6089311
  • SignOn check Gratis parkeren
  • SignOn check Met OV en auto bereikbaar
  • SignOn check Voor de deur parkeren

Utrecht

Deze trainingslocatie ligt in Nieuwegein (vlakbij Utrecht) en is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg. Door ligging bij de A2, A12 en A27.  Je kan er gratis parkeren. Ook met het OV is de locatie goed bereikbaar.

Parkeertarieven

Je kan bij deze trainingslocatie in Nieuwegein gratis parkeren.

Adres

Global Knowledge
Iepenhoeve 5
3438 MR Nieuwegein
Telefoon: 030-6089311

Komende vanuit Amsterdam (A2)

Op het verkeersplein Oudenrijn richting Arnhem (A12) neemt u afslag Nieuwegein (16), onderaan deze afslag bij het verkeerslicht rechtsaf (A.C. Verhoefweg), bij het tweede verkeerslicht linksaf (voorbij de Shell), afslag “Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld”, eerste verkeerslicht linksaf, afslag “Blokhoeve-Zuid”, u rijdt rechtdoor links langs het pand van “NBC” heen, na circa 100 meter vindt u het gebouw van Global Knowledge aan uw rechterzijde. De entree van Global Knowledge vindt u aan de rechterzijde in het verlengde van de Elzenhoeve.

Komende vanuit ’s-Hertogenbosch (A2)

Afslag richting Nieuwegein / IJsselstein / Schoonhoven (9), bovenaan deze afslag bij het verkeerslicht rechtsaf, bij het tweede verkeerslicht linksaf (A.C. Verhoefweg), bij het derde verkeerslicht rechtsaf, afslag “Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld”, eerste verkeerslicht linksaf, afslag “Blokhoeve-Zuid”, u rijdt rechtdoor links om het pand van “Nieuwegeins Business Centre (NBC)” heen, na circa 50 meter vindt u het gebouw van Global Knowledge aan uw rechterzijde. De entree van Global Knowledge vindt u aan de rechterzijde in het verlengde van de Elzenhoeve.

Komende vanuit Den Haag (A12)

Afslag Nieuwegein (16), onderaan deze afslag bij het verkeerslicht rechtsaf (A.C. Verhoefweg), bij het tweede verkeerslicht linksaf (voorbij de Shell), afslag “Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld”, eerste verkeerslicht linksaf, afslag “Blokhoeve-Zuid”, u rijdt rechtdoor links om het
pand van “NBC” heen, na circa 50 meter vindt u het gebouw van Global Knowledge aan uw rechterzijde. De entree van Global Knowledge vindt u aan de rechterzijde in het verlengde van de Elzenhoeve.

Komende vanuit Arnhem / Hilversum / Amersfoort (A27)

Bij het knooppunt Lunetten, de A12 richting Nieuwegein (rechts aanhouden), passeer het Amsterdam Rijnkanaal, afslag Nieuwegein (16), bij eerste verkeerslicht rechtsaf (A.C. Verhoefweg), bij tweede verkeerslicht linksaf (voorbij de Shell), afslag “Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld”, eerste verkeerslicht linksaf, afslag “Blokhoeve-Zuid”, u rijdt rechtdoor links om het pand van “NBC” heen, na circa 50 meter vindt u het gebouw van Global Knowledge aan uw rechterzijde. De entree van Global Knowledge vindt u aan de rechterzijde in het verlengde van de Elzenhoeve.

Openbaar Vervoer

Komende vanuit Utrecht neemt u de sneltram. Vanaf het Centraal Station Utrecht neemt u de sneltram naar IJsselstein of Nieuwegein, u stapt uit bij de eerste halte in Nieuwegein (halte Zuilenstein), op het perron staande ziet u direct over de parallelweg het “NBC” liggen. U loopt links om het pand van “NBC” heen, na circa 50 meter ligt het gebouw van Global Knowledge aan uw rechterzijde. De entree van Global Knowledge vindt u aan de rechterzijde in het verlengde van de Elzenhoeve.

Parkeertarieven

Je kunt hier gratis parkeren.

 

 

Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.

Meer informatie nodig?

We helpen u graag verder