fbpx

Ik ben op zoek naar

Trainings Locatie: Eindhoven

BCN ICT Centre Eindhoven
Kennedyplein 204
5611 ZT Eindhoven
Telefoon: 040 – 214 6060

  • SignOn check Parkeergarage
  • SignOn check 5 minuten vanaf station
  • SignOn check Inclusief lunch

Eindhoven

Einhoven heeft eigenlijk alles: talent, ondernemerschap, historie, gezelligheid, noem maar op. Het enige wat ontbrak was een trainingslocatie van BCN. En daar is nu verandering in gekomen, want vanaf nu kunt ook u ons vinden aan het Kennedyplein 204 in Eindhoven.

Door de ideale ligging, direct naast het intercity NS-station van Eindhoven, is trainingslocatie BCN ICT Centre Eindhoven uitstekend bereikbaar. De centrale stationslocatie heeft in totaal 23 moderne en stijlvol ingerichte ruimtes en een eigen restaurant voor lunch en diner.

BCN ICT Centre Eindhoven is wat dat betreft een locatie om trots op te zijn. De 23 trainingsruimten zijn van alle moderne techniek en gemakken voorzien. Denk aan audiovisuele middelen, klimaatbeheersing, veel daglicht in de zalen,  glasvezel internet, gezonde lunches, energy breaks, ruime parkeergelegenheid  op parkeergarage Kennedyplein P1 pal naast het NS-station.

 

Adres

BCN ICT Centre Eindhoven
Kennedyplein 204
5611 ZT Eindhoven
Telefoon: 040 – 214 6060
Voor navigatiesysteem parkeergarage P1: Kennedyplein 400

Openbaar Vervoer

BCN ICT Centre Eindhoven is een stationslocatie en ligt op loopafstand van het treinstation Eindhoven CS.

Looproute

U verlaat de centrale stationshal aan de noordzijde (bij het busstation). Houdt rechts aan, steek het zebrapad over en loop in de richting van de Technische Universiteit. Nadat u het zebrapad bent overgestoken loopt u rechtdoor. In de het eerste gebouw aan uw rechterhand bevindt zich BCN ICT Centre Eindhoven. U dient de centrale hoofdingang te gebruiken middels de draaideur. BCN ICT Centre Eindhoven bevindt zich op de eerste etage bovenaan de trap.

Looproute van Parkeergarage P1 naar BCN ICT Centre Eindhoven

Parkeergarage P1 Parking Kennedyplein aan de Kennedyplein 400 heeft 799 parkeerplaatsen met 4 oplaadpunten, betaald. Wanneer u de parkeergarage verlaat op etage 0, houd dan rechts aan voor onze vestiging op nr. 204. Bij de receptie van BCN ICT Centre Eindhoven kunt u uw parkeerkaart van P1 tegen gereduceerde tarieven afrekenen met pin. Een dagkaart kost dan €12,50.

Tip: komt u vanuit het zuiden via de A2, let erop dat uw navigatie u stuurt via de Piuslaan en vervolgens de Professor Doctor Dorgelolaan richting onze locatie.

Let op: De parkeergarage in Eindhoven is alleen toegankelijk voor auto’s niet hoger dan 2 meter.

 

Meer informatie nodig?

We helpen u graag verder