08

okt 19

Even voorstellen: Eveline en Franklin, de drijvende krachten van SignOn

Eveline Kinsbergen (Account Manager) en Franklin Frijling (Managing Director) zetten zich al ruim zeventien jaar vol passie in om praktijkgerichte ICT-trainingen neer te zetten, op elk niveau.

Eveline van Kinsbergen & Franklin FrijlingEveline en Franklin zijn de drijvende krachten

Het was een drukke zomer voor Eveline en Franklin. “We hebben een aantal nieuwe trainingen neergezet: zoals de MOC-trainingen”, begint Eveline enthousiast. Franklin vult aan: “Ook hebben we het SignOn YouTubekanaal gelanceerd met video’s van onze trainer Jeroen Dekker. In praktische vlogs legt hij de nieuwste features van Power BI uit. Verder zijn alle trainingen weer ge-updatet en zijn we ook nog eens verhuisd. Nu zijn we klaar voor een spetterend najaar en presenteren we onze eerste nieuwsbrief.”

Ruime ICT-ervaring

Beiden hebben hun sporen in de ICT verdiend. Franklin heeft jarenlang als ICT-consultant gewerkt. “Ik constateerde dat standaard ICT-opleidingen geen toegevoegde waarde hebben voor bedrijven. Daarom willen wij deelnemers aan onze trainingen helpen de software echt te begrijpen”, benadrukt hij bedachtzaam. “Zodat ze hier vervolgens in de dagelijkse praktijk direct hun voordeel mee kunnen doen. Om dat te realiseren, werken we uitsluitend met gespecialiseerde, hoog gekwalificeerde  trainers.”

Enthousiast en bevlogen

Eveline onderhoudt op haar eigen bevlogen wijze contact met deelnemers, trainers en onder meer HRM-managers. “Ik stem de inhoud en het niveau van de trainingen af met de cursisten. Ik vraag echt door wat ze verwachten. Deelnemers kiezen voor onze trainingen omdat ze zien dat die altijd praktijkgericht zijn en afgestemd op hun behoeften. Want zoveel mensen, zoveel vragen en uitdagingen. Bovendien actualiseren we niet alleen ons trainingsaanbod regelmatig, we breiden dit ook voortdurend uit.”

Wil je meer weten?

We hopen je binnenkort te verwelkomen bij een van onze trainingen. Heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem: aarzel niet en mail of bel 020-8208362 voor meer informatie.