Ontwikkeling Office Sjablonen en Templates

Microsoft Office is het meest gebruikte softwarepakket voor de vele verschillende administratieve werkzaamheden op kantoor.

Iedere dag maakt u brieven, memo’s, rapporten, offertes en andere documenten met behulp van Microsoft Word. Daarbij zijn lang niet alle documenten conform de huisstijl van een bedrijf. Vaak is dit het gevolg van gebrek aan tijd en kennis. Er is bijvoorbeeld wel ooit een (of meerdere) sjabloon(en) gemaakt, maar de werkwijze is nooit gedocumenteerd en niet meer terug te vinden.

Met Office sjablonen, ofwel Office templates, is het eenvoudig om een uniform geheel volgens de huisstijl te creëren. Werken met Microsoft Office sjablonen levert een aanzienlijke tijdsbesparing op en een overzichtelijk geheel van zowel de interne als externe correspondentie.

Ontwikkeling van huisstijl sjablonen in Word, PowerPoint, Excel, Access & Outlook

SignOn biedt diverse efficiënte en betaalbare oplossingen om zo de vele mogelijkheden van Microsoft Office optimaal te kunnen benutten.
Naast Microsoft Word sjablonen (brieven, faxen, memo’s, offertes) kunnen er bijvoorbeeld ook PowerPoint, Excel, Access & Outlook sjablonen (templates) gemaakt worden.

Denk aan:

  • Brieven, memo’s, rapporten, offertes, vrachtbrieven etc.
  • Vakantieplanner
  • Tijdregistratie
  • Ziekteverzuimregistratie
  • Kilometerregistratie
  • Financiële rapporten
  • Presentaties
  • Standaard E-mail berichten
  • Excel en Access Databases

Alle sjablonen (templates) kunnen op maat worden gemaakt, geïntegreerd in en/of gekoppeld aan uw bestaande systemen.
Voor iedere afdeling binnen een bedrijf kunnen eigen sjablonen (templates) ontwikkeld worden; Personeelszaken, Logistiek (vrachtbrieven e.d.) Financiële administratie, Postkamer enzovoort.

Trainingen in het maken van huisstijl sjablonen

SignOn verzorgt ook trainingen in het maken van huisstijl sjablonen ofwel templates. Tijdens deze training leert u hoe een sjabloon opzet en zelf kunt aanpassen of wijzigen.
Tijdens deze trainingen kunnen sjablonen ofwel templates naar eigen keuze als voorbeeld gebruikt worden.

SignOn biedt u betaalbare maatwerk-oplossingen, ook voor uw huisstijlautomatisering.
Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de ICT diensten van SignOn. Neem direct contact met ons op voor een gericht advies.

Lees hier één van de ervaringen van onze klanten met de ontwikkeling van Office Sjablonen door SignOn.