22

jun 21

Welke training voor data-analisten?

Welke training voor data-analisten?

Als data-analist moet je beschikken over kennis van relevante statistische analysemethodes en goed om kunnen gaan met computerprogramma’s zoals Microsoft Excel, Power BI en is ook kennis van SQL (Structured Query Language) vaak onmisbaar. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet alleen uit de voeten kunt met de juiste programma’s, maar ook je kennis up-to-date houdt? Met een training natuurlijk!

Breed scala aan cursussen voor data-analisten

Bij SignOn bieden we een breed scala aan trainingen voor data-analisten en iedereen die van data écht nuttige informatie wil maken. En om ervoor te zorgen dat je na de training direct aan de slag kunt met de opgedane kennis, verwerken onze trainers jouw dagelijkse praktijk zoveel mogelijk in de lesstof. Die lesstof passen we sowieso continu aan, zodat jij altijd het optimale resultaat haalt uit onze trainingen.

Beste trainers

Voor het beste resultaat is niet alleen de lesstof belangrijk: de docenten die de mogelijkheden van bijvoorbeeld Power BI aan jou overbrengen moeten óók van topklasse zijn. SignOn bezit als onderwijsinstelling de status Microsoft-partner – Silver Data Analytics en toont daarmee aan dat de kennis, vaardigheden en prestaties van een hoog niveau zijn. We zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van Microsoft Power BI en Big Data. Onze trainers doen daar nog een schepje bovenop: zij zijn allemaal minimaal Microsoft Certified Trainer én ook na de cursus bereid om al jouw vragen te beantwoorden.

Populairste trainingen voor data-analisten

Met de enorme toename van data wordt het gebruik van de juiste tools steeds belangrijker. Maar belangrijker nog dan de juiste tools gebruiken, is wat je met die tools bereikt in je dagelijkse praktijk! Daarom bieden wij Power BI trainingen aan die jou echt verder helpen. Of je nu een beginnende gebruiker bent of al behoorlijk wat fijne kneepjes kent. Of je nu het liefst je kennis opdoet tijdens een open inschrijving training of in company, zodat we direct met voorbeelden uit jouw praktijk aan de slag kunnen. Je verlaat iedere training met uitgebreide kennis én de energie om de handen weer uit de mouwen te steken.

SignOn biedt trainingen aan voor het volledige Microsoft Power Platform. Dus je vindt bij ons zeker de training die bij jou past op het gebied van Power BI, Power Apps, Power Automate (voorheen Microsoft Flow) en Power Virtual Agents. We zijn pas tevreden als jij onze training verlaat met kennis van alle ins en outs over deze tools. En natuurlijk leer je er sneller en efficiënter mee werken, zodat je tijd overhoudt voor andere werkzaamheden.

Welke Power Platform training die populair is onder data-analisten kies jij?

  1. PL-300 training
  2.  Power BI Basis
  3. Power BI Advanced
  4. Power BI Expert

Twijfel je nog?

Het kiezen van de juiste opleiding, die volledig past bij jouw huidige kennis en je functie, kan een uitdaging zijn. Daarom mag je ons altijd even bellen op 020 820 83 62 of op een andere manier contact met ons opnemen. We helpen je graag de juiste keuze te maken!