27

feb 20

Dankzij SignOn Academy altijd up-to-date ICT-trainingen en trainers

Dankzij SignOn Academy altijd up-to-date ICT-trainingen en trainers

Het is heel belangrijk om bij te blijven; zeker in de ICT-wereld. Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Daarom heeft SignOn nu de SignOn Academy. Via dit platform wisselen onze trainers voortdurend de nieuwste updates, kennis en ervaring uit. Zo weet je als cursist altijd zeker dat je de meest actuele training volgt.

Waarom is er nu de SignOn Academy?

Omdat de ICT-wereld voortdurend verandert, veranderen daarmee ook de vragen en behoeften van onze klanten. Het is voor SignOn als ICT-opleider dus van het grootste belang om hierin mee te gaan. “We kunnen alleen relevante en actuele trainingen aanbieden als onze expert-trainers continue worden bijgespijkerd. Daar is de Academy nu voor opgezet”, aldus een enthousiaste Eveline Kinsbergen, Accountmanager.

Eveline Kinsbergen - SignOn ICT Opleidingen

Hoe werkt de Academy?

“We geloven echt in de kracht van samenwerking. Dat stimuleren we ook bewust door met al onze trainers een aantal keer per jaar bij elkaar te komen. We ontdekken steeds meer dat als je elkaar beter leert kennen en kennis en ervaring deelt, je nog beter in je vak wordt. Dat is precies wat de Academy beoogt en waar de bijeenkomsten voor zijn bedoeld. Op die dagen staat een thema, training of lesvorm centraal. We delen hierover dan praktijkcases. Zo versterken en inspireren trainers elkaar.”

Relevante trainingen die altijd up to date zijn

Ze vervolgt: “Bovendien ontwikkelen we zo samen ook nieuwe trainingen en optimaliseren we de bestaande cursusmaterialen. Vanzelfsprekend nemen we alle actuele ICT-ontwikkelingen en de input en vragen van klanten hierin mee. Onze cursisten weten daarom zeker dat onze trainingen altijd relevant en up-to-date zijn. En worden ze met onze trainingen echt op weg geholpen. Niet voor niets worden we al jaren als beste ICT-opleider beoordeeld.”

Meer weten?

Wil je meer weten over SignOn? Of twijfel je over welke training geschikt is voor jou en past bij jouw kennis en ervaring? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag.