Consultancy

“Een medewerker bij een internationale organisatie was al 2 dagen bezig met het verdelen van 4.000 regels uit 1 bestand over 2 andere bestanden. Dankzij VBA had ik dit binnen 2 uur opgelost.”
Freddy – VBA Consultant

Waarom een VBA consultant of programmeur inschakelen?

Dankzij VBA is programmeren in Microsoft 365 programma’s zoals Excel, Word en Access mogelijk. Hierdoor kunnen o.a. herhalende handelingen worden geautomatiseerd en wordt er tijd bespaard. Ook kunnen complexe handelingen worden geautomatiseerd waardoor menselijke fouten worden voorkomen. Maar dit programmeren is niet altijd eenvoudig. Het kost tijd en soms heel wat hoofdbrekens. Onze consultants weten alles van VBA en zijn tevens VBA programmeurs. Dus zij geven niet alleen advies maar kunnen ook efficiรซnte oplossingen realiseren.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden:

    • Macro’s schrijven
    • Macro’s controleren en verbeteren
    • Automatiseren en aanpassen van Excel, Word of Access functies

Onze VBA specialisten worden regelmatig ingeschakeld door: RDW en Ecco.

Waarom een VBA consultant van SignOn?

Onze consultants zijn beschikbaar voor korte en tijdelijke opdrachten. Bijvoorbeeld voor: een dagdeel, hele dag of enkele dagen. Ze zijn snel in te schakelen bij VBA vragen of problemen. Dus heb je een vraag? Schroom niet en neem contact op. Des te sneller onze consultant jouw probleem heeft opgelost, des te sneller jij verder kan met jouw werk.

Onze specialisten geven ook VBA trainingen. Hierdoor zijn ze goed in de overdracht van hun kennis. Dus zij leggen graag uit hoe de geleverde oplossing of macro werkt.

Hoe gaat de consultancy via SignOn te werk?

Stap 1 – Probleemstelling & Offerte
De VBA consultant neemt contact op om de probleemstelling te formuleren. Op basis hiervan volgt een uren-inschatting en wordt er een offerte opgemaakt. Er is vooraf altijd duidelijk inzage in de kosten en je komt niet voor verrassingen te staan.

Stap 2 – Uitwerking & Uitleg
De consultant gaat snel aan de slag met de probleemstelling. De oplossing wordt direct in het systeem verwerkt of samen met de klant live geรฏmplementeerd.

Aanvullend: Door het coronavirus adviseert de overheid om zoveel mogelijk thuis te werken. Daarom zullen onze consultants op afstand communiceren en helpen. Dit kan via diverse digitale communicatiemiddelen zoals: Skype for Business, Microsoft Teams, Cisco Webex, Google Hangouts en TeamViewer.

De voordelen van SignOn op een rij:

  • VBA consultancy wanneer het jou uitkomt
  • Keuze uit: Wel of geen vast support- of servicecontract
  • Uitsluitend ervaren en gecertificeerde consultants
  • Flexibiliteit in uren

Meer weten of nog vragen?

Neem contact met ons op. Bel 020 – 820 83 62, mail naar [email protected] of gebruik onderstaand contactformulier.

CONTACTFORMULIER