Consultancy

Consultancy voor Power BI cursisten

SignOn ICT Trainingen+ introduceert consultancy in de vorm van een strippenkaart. Deze nieuwe dienst is speciaal ontwikkeld voor ex-deelnemers van onze Power BI-trainingen. Heb je vragen? Onze experts bieden je snel en efficiënt online software support.

Op uw locatie of Real Time online consultancy via strippenkaart

Het komt voor dat deelnemers na een Power BI training ondersteuning of advies nodig hebben. Wij helpen je dan graag verder. Als jouw vraag gaat om zaken die tijdens de training zijn behandeld, dan kun je een beroep doen op onze exclusieve nazorgservice.

Soms loop je tegen vragen aan die niet tijdens de cursus aan bod komen. Je wilt bijvoorbeeld een eigen datamodel opzetten, dashboards bouwen of een omzetscenario schetsen. Zaken die meer researchtijd en/of begeleiding vragen van onze consultant(s). Om je te helpen het beste uit jouw organisatie te halen, bieden we daarom op jouw locatie of real time online consultancy via een strippenkaart-systeem.

Hoe werkt Consultancy voor Power BI?

Je koopt op voorhand een strippenkaart voor 10 of voor 20 uur consultancy. Een strip staat voor 1 uur online support of op jouw locatie. Dit wordt in overleg bepaald aan de hand van een telefonische intake. Je meldt jouw probleem en onze consultant neemt op een afgesproken tijdstip contact op. Hij kan eventueel ook op afstand in je systeem kijken, maakt een probleemanalyse en uren-inschatting van de support. De intake (30 minuten) en de tijd die nodig is om de probleem op te lossen, worden aan jou teruggekoppeld en van het tegoed afgehouden.

Voordelen van real time online consultancy

  • consultancy wanneer het jou uitkomt
  • geen vast support- of servicecontract
  • uitsluitend ervaren en gecertificeerde consultants
  • op jouw eigen locatie
  • altijd een live meeting in real time
  • onze consultant kijkt mee op jouw scherm, in jouw systeem
  • flexibiliteit in uren

Onze Power BI trainingen: