Consultancy

Online consultancy voor Power BI-cursisten

SignOn ICT Trainingen+ introduceert online, real time consultancy in de vorm van een strippenkaart. Deze nieuwe dienst is speciaal ontwikkeld voor ex-deelnemers van onze Power BI-trainingen. Heeft u vragen? Onze experts bieden u snel en efficiënt online software support.

Real time online consultancy via strippenkaart

Het komt voor dat deelnemers na een Power BI training ondersteuning of advies nodig hebben. Wij helpen u dan graag verder. Als uw vraag gaat om zaken die tijdens de training zijn behandeld, dan kunt u een beroep doen op onze exclusieve nazorgservice.

Soms loopt u tegen vragen aan die niet tijdens de training aan bod komen. U wilt bijvoorbeeld een eigen datamodel opzetten, dashboards bouwen of een omzetscenario schetsen. Zaken die meer researchtijd en/of begeleiding vragen van onze consultant(s). Om u te helpen het beste uit uw organisatie te halen, bieden we daarom real time online consultancy via een strippenkaartsysteem.

Hoe werkt online-consultancy?

U koopt op voorhand een strippenkaart voor 5, 10 of voor 20 uur consultancy. Een strip staat voor 1 uur online support. U meldt uw probleem en onze consultant skypet u op een afgesproken tijdstip. Hij kijkt mee in uw systeem, maakt een probleemanalyse en ureninschatting van de support. De intake (30 minuten) en de tijd die nodig is om uw probleem op te lossen, worden aan u teruggekoppeld en van uw tegoed afgehouden.

Strippenkaart: 5 uurPrijs: € 850,-incl. BTWBestellen
Strippenkaart: 10 uurPrijs: € 1600,-incl. BTWBestellen
Strippenkaart: 20 uurPrijs: € 2900,-incl. BTWBestellen

Voordelen van real time online consultancy

  • consultancy wanneer het u uitkomt
  • geen vast support- of servicecontract
  • uitsluitend ervaren en gecertificeerde consultants
  • op uw eigen locatie
  • altijd een live meeting in real time
  • onze consultant kijkt mee op uw scherm, in uw systeem
  • flexibiliteit in uren

Onze Power BI trainingen: