12

nov 20

Al 18 jaar passie voor ICT opleidingen!

Al 18 jaar passie voor ICT opleidingen!

Vandaag bestaat SignOn ICT Trainingen+ precies achttien jaar! En daar zijn we trots op! Als we terugblikken op de afgelopen achttien jaar wordt al snel duidelijk dat samenwerken, het leveren van specialistische expertise en het garanderen van optimale flexibiliteit de kracht is van onze organisatie. En dat waarderen onze klanten.

ICT staat nooit stil

De afgelopen achttien jaar is er veel in de wereld veranderd, maar kennisdeling staat gelukkig nooit stil. Bij SignOn heeft kennis een zeer hoge prioriteit en daarom werken we alleen met gecertificeerde trainers die zich voortdurend blijven ontwikkelen. Wij willen gebruikers helpen software te begrijpen en ze motiveren om binnen hun eigen werkomgeving het maximale hieruit te halen. Innovatie blijft hierin natuurlijk belangrijk. We juichen dit toe en kijken er naar uit nog meer nieuwe ontwikkelingen met gebruikers te mogen delen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via [email protected], bel ons op 020 โ€“ 820 83 62 of gebruik het contactformulier.