Amsterdam

Een AI training volgen in Amsterdam? Wij geven regelmatig Artificial Intelligence cursussen in onze hoofdstad. Deze worden gegeven door ervaren en gecertificeerde AI trainers. Je leert hoe je efficiënter werkt met AI. Maar je leert ook alles over de voor- en nadelen van kunstmatige intelligentie en hoe je AI implementeert in je organisatie.

Welke AI cursussen in Amsterdam?

Onderstaande AI trainingen worden gegeven in Amsterdam:

De training ‘Artificial Intelligence (AI) voor Bedrijven en Overheid’ wordt goed gewaardeerd door onze deelnemers. Vanwege de praktische insteek en de begrijpelijke lesstof.

Training in het Nederlands of Engels

De training ‘Artificial Intelligence (AI) voor Bedrijven en Overheid’ en ‘ChatGPT voor bedrijven’ worden in het Nederlands en Engels gegeven. De andere trainingen kunnen als incompany training op uw bedrijfslocatie in Amsterdam ook in Engels worden gegeven.

Locatie in Amsterdam

Onze trainingslocaties in Amsterdam zijn goed bereikbaar met de auto en het OV. Er is uiteraard gratis WiFi beschikbaar. En een heerlijke lunch is inbegrepen bij een klassikale training in Amsterdam. De training kan ook online worden gevolgd of als incompany cursus (op locatie). Een incompany training wordt op maat gemaakt, en toegespitst op de trainingsbehoefte van uw organisatie.

Wat zeggen deelnemers?

Wat vonden deelnemers van onze AI trainingen? Lees onderstaand enkele reviews van cursisten (ook te lezen op Feedback Company).

“Mijn doel was om de basis van AI te leren. Om de tools voor mijn vakgebied financiële administratie te kunnen gebruiken en de achtergrond van machine learning te begrijpen. De training was als basis heel goed en de trainer legde alles fijn en duidelijk uit zonder moeilijke taal.”

Goed om te weten

  • Ook beschikbaar als incompany/maatwerk training
  • De trainingen worden gegeven door gecertificeerde trainers
  • Wij zijn CEDEO gecertificeerd
  • Cursussen ook beschikbaar in het Engels

Vragen of meer info?

Meer info of advies nodig over welke cursus past bij jouw kennisniveau, ervaring en verwachtingen past? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag.