04

okt 21

1.000ste review via Feedback Company: een mijlpaal voor SignOn

1.000ste review via Feedback Company: een mijlpaal voor SignOn

1.000 reviews: een mijlpaal voor SignOn

Iedere dag verzorgen de meest ervaren trainers onze trainingen, gemotiveerd en enthousiast: SignOn gaat altijd voor het beste resultaat voor onze cursisten. Daar doen we onze uiterste best voor. Dat betekent dat we continu de kwaliteit van onze trainingen peilen en deze verbeteren waar dat mogelijk is. En natuurlijk dat we ook bij het ontwikkelen van nieuwe cursussen de lat hoog leggen. Daarom vinden we het best bijzonder om te zien dat inmiddels 1.000 deelnemers een review hebben achtergelaten via Feedback Company.

1.000 uitermate tevreden cursisten

“De deelnemers aan onze trainingen zijn vaak op zoek naar een ICT-training om hun kennis op peil te brengen of te houden, willen zich omscholen voor een nieuwe baan, of worstelen op hun werk met een bepaald software-probleem en zoeken daar een oplossing voor,” vertelt Franklin Frijling, Managing Director bij SignOn. “Achteraf krijgen we herhaaldelijk te horen dat cursisten in onze trainingen vinden wat ze zochten en dat ze het geleerde direct in de dagelijkse praktijk in kunnen zetten. En het mooiste is nog wel, dat ze dat niet alleen aan ons vertellen, maar ook hun ervaringen delen via Feedback Company. Dat heeft ertoe geleid dat we deze week onze 1.000ste review op dit platform mochten ontvangen.”

Samen ontwikkelen

eveline en franklin

Eveline Kinsbergen en Franklin Frijling

Eveline Kinsbergen, Account- en Quality Manager bij SignOn, vult aan: “Dat cursisten hun ervaringen delen helpt niet alleen anderen om een weloverwogen keuze te maken bij het selecteren van een training. Voor ons zijn de ervaringen van onze cursisten superbelangrijk bij het ontwikkelen van onze trainingen. Of dat nu gaat om nieuwe trainingen die we aan willen gaan bieden, of voor de optimalisatie van bestaande trainingen. Juist de terugkoppeling die wij ontvangen en verwerken, zorgt ervoor dat we onze kwaliteit en service continu kunnen verbeteren. Wij ontwikkelen onze trainingen dus niet alleen; we doen dit samen met de deelnemers!

De mooie beoordelingen (gemiddeld een 9,4) op Feedback Company bewijzen voor ons natuurlijk ook dat we onze trainingen op de juiste manier aanpakken. Niet alleen als je het hebt over de kwaliteit van de training zelf, maar ook over de service die we bieden. Cursisten kunnen namelijk ook na de training nog vragen stellen aan hun trainer en maken daar ook echt gebruik van als dat nodig is. Dat wordt gewaardeerd, want inmiddels zeggen 1000 cursisten dat SignOn een topbedrijf is. Daar doen we het voor en deze mijlpaal vervult ons ook met dankbaarheid. Want zeg nu zelf: als 1000 cursisten aangeven dat je hen echt verder hebt geholpen, dan krijg je daar toch energie van?”

Bekijk alle reviews op Feedback Company.

Zelf een training volgen bij SignOn?

Ben je op zoek naar een training die jouw ICT-skills naar een hoger niveau brengen? Dan vind je de juiste training vrijwel zeker bij SignOn. Weet je niet welke training het beste bij jouw niveau past of wil je liever een incompany-maatwerk training? Neem dan contact met ons op: we helpen je graag verder!