Maatwerk

Als u investeert in ICT-cursussen, trainingen of diensten wilt u natuurlijk een optimaal resultaat. Daarom leveren wij altijd maatwerk. Samen met u stellen wij precies de juiste cursus, dienst of combinatie voor uw organisatie samen. Zo helpen we uw organisatie écht vooruit.

Cursussen

We passen de lesvorm en de inhoud van elke cursus aan op uw doelen en het niveau van de cursisten. Om te zorgen dat de nieuwe kennis direct toepasbaar is gebruiken we vaak bestanden, spreadsheets, sjablonen en andere voorbeelden uit uw eigen dagelijkse praktijk.

Diensten

In overleg met u ontwikkelen wij slimme softwaretoepassingen die uw werkprocessen efficiënter maken. We gaan altijd uit van uw wensen en maken creatief gebruik van de middelen die u nu heeft. Daarnaast kunnen we helpen met kennisborging of directe ondersteuning op de werkvloer.

Combinaties

Alles is mogelijk! Samen zoeken we naar de optimale combinatie van dienst en training voor uw bedrijf.

Onze trainer-consultants kunnen bijvoorbeeld tijdens een cursus samen met uw medewerkers de fundering bouwen voor een nieuw werkproces. Daardoor krijgen de medewerkers meteen een diepgaand inzicht in het nieuwe systeem en kunnen zij het in de toekomst zelf verder ontwikkelen.