Frank

Wij spelen altijd in op de nieuwste ontwikkelingen

“Al meer dan 14 jaar geef ik bij SignOn cursussen en trainingen op het gebied van alles wat met kantoorautomatisering te maken heeft. Denk aan Microsoft Office, Excel VBA, PowerPivot, PowerBI, SharePoint, SAP en dat van basis tot expert niveau voor grote en voor kleine organisaties.

Oorspronkelijk kom ik uit de fotografie wereld. Maar uiteindelijk ben ik via een omweg terechtgekomen in de wereld van ICT, coaching en het geven en ontwikkelen van  trainingen. Bij SignOn heb ik een ontzettend veelzijdige baan, waarin ik mij continu kan ontwikkelen doordat we altijd inspelen op de nieuwste ontwikkelingen.”

“Expertise in Microsoft Office, SAP, SharePoint en Power BI”

Kracht bij SignOn

“Bij SignOn weten we allemaal waar we het over hebben, want er is flink wat expertise in huis. We hebben goede klantrelaties door het persoonlijke contact van SignOn. Als klanten na een training nog vragen hebben, staan we altijd voor hen klaar.

Daarnaast is altijd alles tot in de puntjes geregeld; van het lesmateriaal tot aan de benodigde voorzieningen. Als trainer sta ik altijd vol passie voor een groep. Het voelt alsof mijn werk een hobby is.”

Doel van SignOn

“Als ik een cursus geef, vind ik het belangrijk dat mensen weten wat ze doen en waarom. Ik kan wel uitleggen waarom ze op die knop moeten drukken, maar ik wil ook dat ze weten hoe de motor werkt. Daarnaast betrek ik hun functie ook  in het verhaal.  Op deze manier snappen mensen het beste waar ze mee bezig zijn. Als dit lukt is mijn dag helemaal goed.

Mijn trainingen worden gekenmerkt door humor en enthousiasme. Mijn tempo pas ik aan op de groep en als er een leerling sneller gaat dan de rest, zorg ik voor een extra opdracht voor die persoon. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat er op de klok word gekeken uit verveling en dat wil ik graag zo houden.”