SAP Cursus

SAP cursus in Amsterdam

SignOn geeft SAP trainingen voor beginners op diverse locaties in Nederland. Deze worden ook online gegeven en in-company (op bedrijfslocatie). Onze SAP cursus staat bekend om de hands-on en praktijkgerichte insteek. Tevens krijg je na afloop van de cursus nog 3 weken gratis toegang tot het SAP-leersysteem. Hier kan je nog volop testen en oefenen. Kom je er niet uit in je dagelijkse SAP werkzaamheden? Dan maak je gewoon gebruik van onze uniek nazorg-service. Je kan dan contact opnemen met jouw SAP trainer om je vraag voor te leggen. Ook in Amsterdam kan je onze SAP training volgen.

SAP Basis cursus – voor beginners

Onze SAP training is geschikt voor iedereen die binnenkort gaat werken met SAP of er net in begonnen is. En het ERP systeem en de mogelijkheden beter wil begrijpen. En er uiteindelijk efficiënter en sneller mee willen gaan werken. Onze cursisten komen vaak uit de branches: logistiek, warehousing, sales, financieel, HRM en productie. Na afloop ontvang je een certificaat (goed voor je CV!) en een naslagwerk.

Waarom 1 hele dag?

SAP is een omvangrijk ERP systeem. Om je kennis te laten maken met alle mogelijkheden is er 1 cursusdag benodigd. Ook gaan we veel oefeningen doen. Je gaat dus zelf hands-on aan de slag. Op deze manier blijft de lesstof beter hangen en haal je het volle uit jouw cursusdag. Tijdens de training werk je in een ingericht SAP systeem. Onze SAP trainers hebben meer dan 20 jaar ervaring met SAP.

Locatie in Amsterdam

Onze trainingslocatie in Amsterdam is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Uiteraard voldoet onze trainingslocatie meer dan 100% aan de gestelde eisen van de overheid en het RIVM t.a.v. het coronavirus. Deze training kan echter ook online plaatsvinden, in een virtual classroom.

Deelnemers over onze SAP cursus

“Ik ben op dit moment op zoek naar een nieuwe opdracht, en er wordt veel kennis van SAP gevraagd. Ik wilde meer van SAP weten. Wat kan het nou, een eerste kennismaking en oriënterend. Via Springest.nl heb ik gekozen voor SignOn. De training komt goed uit de bus, goede prijs/kwaliteit, oede reviews en kan ook Online gevolgd worden. Online is mij heel goed bevallen. Voordeel is dat we trainden in een kleine groep. Pauline heeft heel veel ervaring. Een echter hands-on training met veel voorbeelden.”
Angela

“Ik had heel weinig of geen kennis van SAP. Ik heb de SAP Basis training Online gevolgd via Microsoft Teams om mijn carrière te vervolgen, verderop te komen. In mijn nieuwe functie heb ik kennis van SAP nodig. Ik heb voor SignOn gekozen, omdat de trainingen van SignOn hoog scoren (positieve reviews).”
Kazim

“Ik ben heel tevreden, heb de basis leren kennen hoe het programma is opgebouwd. Het lesmateriaal is duidelijk en netjes. Pauline is een hele goede docente (een van de beste trainsters die ik ooit heb gehad!). Ze heeft veel kennis en kan de kennis heel goed overdragen.”
Gosia

Lees meer beoordelingen op Feedback Company

Vragen of meer info?

Meer info of wil je een offerte ontvangen voor een incompany SAP training? Of wil je weten welke training het beste past bij jouw wensen, kennis en vaardigheden? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.