22

jan 14

SAP Basis Cursus beoordeeld met een 9.2

SignOn verzorgt iedere maand de SAP Basis Cursus in Utrecht.

De cursus is voor iedereen die meer algemene SAP kennis wil opdoen en in de dagelijkse praktijk ermee gaat werken, of u heeft geen of nauwelijks kennis en ervaring in het werken met SAP. De basis training is uitstekend geschikt voor als u werkzaam bent binnen een van de volgende processen ‘Productie, Logistiek, Magazijn, Onderhoud, Sales, Financiën en/of Personeelsadministratie’.

Onze cursisten beoordelen deze training gemiddeld met een 9.2 !  Vandaag vindt de eerste SAP Basis Cursus van dit jaar plaats. Deze cursus is volgeboekt. Op 27 februari a.s. organiseren we weer een SAP Basis cursus in Utrecht. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier op onze website.

Lees hier de ervaringen van de cursisten van de SAP Basis cursus van vandaag:

Franklin | Beoordeling: 10

“Tijdens de SAP basis cursus de meest belangrijke onderwerpen geleerd. Vooral de efficiëntie in het gebruik van de shortcuts, favorieten en varianten zijn van onschatbare waarde. Frank legt het goed en rustig uit. Super training.”

Eglys Garrido Noa | Beoordeling: 9

“Ben heel tevreden over de basistraining. Zeer goede uitleg, makkelijk te volgen en fijn om te doen met de hulp van de trainer. Zeker de moeite waard, niet alleen maar voor mensen zonder SAP ervaring, maar ook al opfris cursus voor degene die al een tijdje niet met het programma gewerkt hebben. Helemaal Top!”

Heeft u vragen over deze cursus? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het juiste advies.