Word VBA Cursus

Word VBA Cursus

Wat is VBA in Word?

VBA voor Word is een onderdeel van Visual Basic 6 en is gemaakt door Microsoft. Het wordt gebruikt in verschillende Microsoft Office-toepassingen. VBA staat trouwens voor Visual Basic Application.

Leren programmeren in Word met VBA

Als u van plan bent om zelf te leren programmeren in Word en als programmeur te gaan gebruiken, dan is het zaak om de logica van VBA te analyseren. Zorg ervoor dat u bekend wordt met de terminologieën en syntaxen. Het is belangrijk om stap voor stap de processen langs deze weg te leren. Omdat het hele proces op een gegeven moment zeer ingewikkeld kan zijn, zou je hierdoor niet in staat zijn om erachter te komen waar de fout zit. Daarom, net als elke opdracht of taal, dien je de kunst te bezitten om fouten op te sporen en krijgt u uiteindelijk VBA in Excel onder de knie.

Microsoft Word VBA cursus:

U kunt deze 2-daagse Microsoft Word VBA cursus in heel Nederland volgen, op uw locatie (in-company), of in een van onze comfortabele trainingscentra in Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven of Zwolle.

Altijd praktijkgericht

Onze Word VBA trainingen zijn altijd praktijkgericht, op maat gemaakt en afgestemd op uw situatie. Hebt u problemen met bepaalde werkzaamheden met betrekking tot Word VBA (Visual Basic for Applications)? U kunt deze aangeven en desgewenst uw eigen praktijkbestanden meenemen. Zo weet u zeker dat uw training Word VBA het gewenste resultaat zal opleveren en kunt u het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Staat uw gewenste Microsoft Word VBA cursus hier niet bij?

Kunt u deze ook niet vinden in het Microsoft Word VBA cursus overzicht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u met een passende oplossing.