SharePoint Trainingen en Cursussen

SharePoint trainingen en cursussen

Wat is Microsoft SharePoint?

Microsoft SharePoint is een veilige locatie voor het opslaan, organiseren, delen en gebruiken van informatie vanaf vrijwel elk apparaat. Door de sterke integratie van voornamelijk Microsoft SharePoint 2013 met de overige producten van de Microsoft, wordt het steeds eenvoudiger om Microsoft SharePoint als presentatielaag te gebruiken.

Daarnaast fungeert het als de toegang tot alle informatiesystemen binnen een organisatie en kunt u de samenwerking tussen personen in uw organisatie verbeteren, documenten en web content beheren, informatie beschikbaar stellen en eenvoudig site en site collecties maken en beheren. U bouwt snel een intranet applicatie, een blog, documentmanagement- of documentbeheersysteem. Te benaderen via PC, Laptop, Tablet (iPad, SurFace etc.) maar ook mobiele devices (Smartphones, Phablets etc.).

SharePoint is dus goed inzetbaar als documentmanagement- of documentbeheersysteem, Intranet site, Internet site, samenwerkingsplatform, zoekmachine, Portal etc. Maar wist u dat het ook uitstekend geschikt is als Content Management systeem? Microsoft SharePoint is een toepassing die nauw verbonden is met Microsoft Office applicaties. Dit levert veel voordelen op in het uitwisselen van informatie, bestanden en communicatie.

SharePoint trainingen praktijkgericht

Onze Microsoft SharePoint trainingen en cursussen zijn altijd praktijkgericht en op maat gemaakt, afgestemd op uw situatie. Wij verzorgen SharePoint trainingen voor eindgebruikers, Site Owners, Designers, Document en Content beheerders. Heeft u problemen met bepaalde werkzaamheden binnen Microsoft SharePoint? U kunt deze aangeven en wij behandelen deze desgewenst tijdens de training. Zo weet u zeker dat de Microsoft SharePoint training of cursus het gewenste resultaat zal opleveren en kunt u het geleerde direct in praktijk brengen.

Waar kunt u uw SharePoint training volgen?

U kunt onze Microsoft SharePoint cursussen en trainingen in heel Nederland volgen in een van onze comfortabele trainingscentra in Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven of Zwolle of op uw bedrijfslocatie (in-company).

SharePoint trainingen en cursussen aanbod:

Microsoft SharePoint 2016

Microsoft SharePoint 2013

Microsoft SharePoint 2010

Staat uw gewenste SharePoint training of cursus hier niet bij?

Kunt u deze ook niet vinden in ons SharePoint trainingen en cursussen overzicht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of bel 020-8208362 en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u bij het vinden van een SharePoint training of cursus die aansluit op uw vraag!