Prezi cursussen

Prezi cursussen

Prezi is een on-line (Cloud) presentatieprogramma om uw ideeën te delen op een virtueel canvas. U kunt Prezi presentaties offline maken of op uw Windows Pc en/of Mac met Prezi Desktop en over een betaald Prezi Pro abonnement beschikt. Met de Prezi Pro versie zijn u al uw prezis toegankelijk en up to date vanaf eé Op een iPad, iPhone of Android tablet of telefoon kunt u presentaties bekijken of presenteren met de Prezi Viewer app. Prezi is te herkennen door de “Zooming User Interface” (ZUI), waarmee je in en uit kunnen zoomen naar media op het scherm.

Praktijkgerichte Prezi cursussen en trainingen

Onze Prezi cursussen en trainingen zijn altijd praktijkgericht en op maat gemaakt, afgestemd op uw situatie. Hebt u moeite of problemen met het maken van professionele Prezi presentaties? U kunt deze vooraf aan de training aangeven en desgewenst uw eigen Prezi presentatie(s) meenemen. Zo weet u zeker dat de Prezi cursus het gewenste resultaat zal opleveren en kunt u het geleerde direct in praktijk brengen.

U kunt onze Prezi cursussen en trainingen in heel Nederland volgen op locatie in uw bedrijf (in-company), of in een van onze comfortabele trainingscentra in Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven of Zwolle.

SignOn biedt de onderstaande Prezi cursussen aan:

Staat uw gewenste Prezi cursus of training hier niet bij?

Kunt u deze ook niet vinden in ons Prezi cursussen overzicht? Neem dan vrijblijvend contact op met Eveline Kinsbergen en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u verder.