Outlook Cursus

 

Outlook Cursus

Outlook Cursus

Microsoft Outlook is de meest gebruikte e-mail applicatie in de zakelijke markt. Microsoft Outlook werkt naadloos samen met de cloud oplossing Office 365 en Exchange Server. Mail-servers zoals Outlook.com, Hotmail, Gmail, Apple Mail en nog vele andere kunt u benaderen vanuit Outlook om e-mail, agenda’s, notities op te halen of te synchroniseren.

Outlook e-mail, kalender, notities en contactpersonen

Met Outlook blijft u georganiseerd en bij. Met bijlagen vanuit OneDrive kunt u gemakkelijker delen en samenwerken aan documenten, en kalenders kunnen naast elkaar worden weergegeven voor een betere planning. Met de gespreksweergave houd u aan elkaar gerelateerde berichten bij elkaar. U kunt zelfs alle belangrijke informatie over uw contactpersonen op één plek zien, zodat het gemakkelijker wordt om al uw communicatie op één plek te beheren. Alle vensters zijn voorzien van het Lint, die alle functies van het programma snel toegankelijk maakt. Ook zijn er nog meer add-ins als extra functionaliteit te installeren.

Outlook Cursus aanbod:

Outlook 2016

Outlook 2013

Outlook 2010

Outlook 2007

U kunt onze Outlook trainingen in heel Nederland volgen op uw bedrijfslocatie (in-company) of in een van onze comfortabele trainingscentra in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam of Zwolle.

Altijd praktijkgericht

Onze Outlook cursussen en trainingen zijn altijd praktijkgericht, op maat gemaakt en afgestemd op uw situatie. Hebt u problemen met bepaalde werkzaamheden? U kunt deze aangeven en desgewenst uw eigen praktijkbestanden meenemen. Zo weet u zeker dat uw Outlook cursus het gewenste resultaat zal opleveren en kunt u het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Staat uw gewenste Outlook cursus hier niet bij?

Kunt u deze ook niet vinden in ons overzicht? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u bij het vinden van een passende Outlook cursus die aansluit op uw vraag.