Microsoft Office migratie trainingen

Microsoft Office Migratie Trainingen

Microsoft Office migratie trainingen 2010, 2013 en 2016?

Elke Microsoft Office versie kent vele verschillen ten opzichte van de vorige versies. Voor de gebruikers binnen de organisatie is de Microsoft Office 2010, 2013 of 2016 migratie een grote stap. Microsoft Office brengt voor hen grote veranderingen met zich mee; de nieuwe gebruikersinterface en de nieuwe structuur van het lint zijn wezenlijk verschillend ten opzichte van de oudere Office applicaties. Traditionele menu- en werkbalken zijn vervangen door een nieuwe interface waarbij gewerkt wordt met het lint (of in het Engels: ribbon).

Om het migratietraject succesvol te laten verlopen bieden wij de volgende Office migratie trainingen aan:

Groepstraining

De Microsoft Office migratie trainingen van een halve dag verzorgen wij voor groepen van maximaal 40 personen waarbij tijdens een levendige, actieve presentatie de nieuwe structuur, het lint (ribbon) en de grootste verschillen uitgelegd worden en de medewerkers gemotiveerd worden om zelf met Microsoft Office aan de slag te gaan.

Migratietraining (workshop)

Wij verzorgen deze hands-on training in 1,5 uur per module (Excel, Outlook, PowerPoint, Word) voor groepen van maximaal 20 personen: Tijdens deze migratietraining is er naast uitleg over de grootste verschillen ook ruimte om kennis en vaardigheden van de Office applicaties uit te breiden en de nieuwe functies te leren gebruiken. Er is in de trainingen altijd gelegenheid om het geleerde toe te spitsen op de eigen werksituatie. Trainingen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Engels en Duits. Andere talen op aanvraag. Afhankelijk van de te behandelen modules wordt de tijdsduur van de training bepaald.

Klassikale training

Tijdens de migratietraining “Office 2010, 2013 of 2016” doet u in één dag ervaring op met de nieuwe mogelijkheden van Microsoft Office. U leert efficiënt werken met de nieuwe functies en gewijzigde interface van Excel, Outlook, PowerPoint en Word.

Floorwalking/ Werkplekbegeleiding

Nadat de deelnemers zijn getraind, kunnen de trainers perfecte ondersteuning bieden in de rol van ‘floorwalker’. De floorwalker is op de werkvloer aanwezig. De gebruikers kunnen bij de floorwalker terecht met al hun vragen en problemen omtrent Microsoft Office. De floorwalker lost het probleem in het bijzijn van de gebruiker op, én legt ook direct aan de gebruiker uit hoe hij of zij het in het vervolg zelf kan terugvinden en oplossen. Tevens kijkt de floorwalker in het algemeen hoe de gebruiker werkt en geeft zo nodig tips om dingen handiger of sneller te doen. Eén en ander zorgt ervoor dat de gebruiker zelf meer inzicht en vertrouwen krijgt in het werken met Microsoft Office en zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de overgang.

Lesmaterialen

Tijdens de Microsoft Office migratie trainingen maken wij gebruik van het door onszelf ontwikkeld lesmateriaal. Daarnaast ontvangt elke deelnemer Quick Reference Cards (een kaart in A-4 formaat die u naast uw computer kunt leggen om snel Microsoft Office functionaliteiten en short-cuts op te zoeken en snel uw weg te vinden met het nieuwe Lint/ribbon).

Wij adviseren u graag op welke wijze u de Microsoft Office migratie succesvol kunt laten verlopen. Neem daarvoor contact met ons op.

Onze Microsoft Office migratie trainingen zijn altijd praktijkgericht en op maat gemaakt, afgestemd op uw situatie. Hebt u bepaalde wensen of eisen met betrekking tot Microsoft Office migratie training? U kunt deze aangeven en desgewenst uw eigen praktijkbestanden meenemen. Zo weet u zeker dat de migratie training het gewenste resultaat zal opleveren en kunt u het geleerde direct in praktijk brengen.

U kunt onze Microsoft Office migratie trainingen in heel Nederland volgen op uw bedrijfslocatie (in-company), of in een van onze comfortabele trainingscentra in Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht of Zwolle.

Staat uw gewenste Microsoft Office 2010, 2013 of 2016 migratie training hier niet bij?

Kunt u deze ook niet vinden in ons overzicht van alle Microsoft Office migratie trainingen en cursussen? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.