Lotus Notes cursus aanbod

IBM Notes

IBM Notes, voorheen Lotus Notes, is het bekende Groupware product van IBM. Lotus Notes wordt vooral gebruikt om e-mail, agenda, adresboek(en) en een takenlijst te beheren. Lotus Notes kunt u ook gebruiken voor documentbeheer en het Internet of Intranet raadplegen.

Onze cursussen / trainingen zijn altijd praktijkgericht en op maat gemaakt, afgestemd op uw situatie.

Bent u op zoek naar een cursus / training Lotus Notes 7 Mail & Agendabeheer ?Hebt u problemen met bepaalde werkzaamheden met betrekking tot Lotus Notes? U kunt deze aangeven en desgewenst uw eigen praktijkbestanden meenemen. Zo weet u zeker dat de cursus / training het gewenste resultaat zal opleveren en kunt u het geleerde direct in praktijk brengen.

U kunt onze Lotus Notes cursussen en trainingen in heel Nederland volgen op locatie in uw bedrijf (in-company), of in een van onze comfortabele trainingscentra in Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven of Zwolle.

SignOn biedt de onderstaande Lotus Notes cursussen / trainingen aan:

Lotus Notes 8.5

Lotus Notes 7.0

Staat uw gewenste Lotus Notes cursus / training hier niet bij?

Kunt u deze ook niet vinden in ons overzicht van alle Lotus Notes cursussen en trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

SignOn past regelmatig haar aanbod aan naar de behoeften en wensen van haar klanten, en is flexibel in het ontwikkelen van maatwerk Lotus Notes trainingen.