29

okt 13

Veilig overstappen naar Office 2010 of 2013 met SignOn!

Alle  nieuwe functies binnen Microsoft Outlook, Word, Excel en PowerPoint optimaal gebruiken? Microsoft Office 2010/2013 kent veel nieuwe toepassingen die het werken met deze omgevingen nog eenvoudiger en effectiever maken. Een randvoorwaarde is wel een soepele migratie. Voor de gebruikers is de overgang namelijk een grote stap: Office 2010/2013 heeft namelijk een andere look and feel door het gebruik van ‘ribbons’. Toch loont een migratie. SignOn kan u hierin volledig begeleiden en ondersteunen.

Niet alleen loont een migratie, het is ook van het grootste belang dat u op tijd migreert naar de nieuwe Office-omgeving. Microsoft stopt in april van het komende jaar met het support op Office 2003. Na april krijgt u dus geen ondersteuning meer of updates voor deze pakketten.

Migratietraining

Bij een migratie naar een nieuwe Office-omgeving is de continuïteit op de werkplek erg belangrijk. Een migratietraining is een onmisbaar hulpmiddel om ervoor te zorgen dat een bedrijf gewoon door kan werken tijdens de migratie. SignOn biedt volledige ondersteuning voor eindgebruikers door verschillen en nieuwe mogelijkheden toe te lichten en zo de medewerker goed voor te bereiden op de nieuwe werkplek.

SignOn biedt de migratietraining in verschillende vormen aan, zodat er altijd een vorm is die bij uw bedrijf past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een presentatietraining van een halve dag. Deze training is voor groepen van maximaal veertig personen. In een actieve presentatie wordt met name het gebruik van het ribbon uitgelegd en de grootste verschillen met voorgaande Office-versies toegelicht.

Hands-on

Een andere mogelijkheid is een workshop met een hands-on training in 1,5 uur per module. Deze training is voor maximaal twintig personen. Tijdens deze migratietraining is er naast uitleg over de verschillen ook ruimte om kennis en vaardigheden van de Office applicaties uit te breiden en de nieuwe features te leren gebruiken. Tot slot biedt SignOn klassikale trainingen aan. Tijdens de cursus “Migreren naar Microsoft Office 2010 / 2013”  doet u binnen een dag ervaring op met de nieuwe mogelijkheden van Office 2010 of 2013. U leert efficiënt werken met de nieuwe en sterk gewijzigde interface van Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Floorwalker

Na de training laten we uw cursisten niet aan hun lot over. Onze trainers kunnen na de training verdere support verlenen als ‘floorwalker’. Daarbij is de trainer op de werkvloer aanwezig en beschikbaar om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Bovendien kijkt de floorwalker hoe de lessen worden toegepast en geeft waar nodig tips. Zo krijgt de gebruiker snel meer inzicht en vertrouwen in het werken met Office 2010/2013 en bent u verzekerd van een soepele migratie.

Quick Reference Card

SignOn ontwikkelt haar eigen lesmateriaal, inclusief een handige Quick Reference Card waarin gebruikers snel kunnen opzoeken hoe bepaalde functies werken binnen de nieuwe Office-omgeving en specifiek het gebruik van het ‘lint’ – de ribbon. Uiteindelijk zullen medewerkers met heel veel plezier werken met Microsoft Office 2010/2013.