15

sep 13

Nieuwe trainingslocatie SignOn bij Amsterdam Arena

SignOn maakt al enige tijd gebruik van trainingslocaties van Business Centre Nederland (BCN), onder meer in Utrecht en Rotterdam. Daar is nu een hagelnieuwe locatie bijgekomen: BCN Amsterdam Arena.SignOn gaat deze locatie gebruiken voor bijvoorbeeld het Open Leercentrum.

De nieuwe locatie is werkelijk van alle moderne gemakken voorzien, inclusief glasvezelinternet. Grote voordeel voor SignOn zijn de volledig ingerichte computerlokalen die bij uitstek geschikt zijn voor ICT-trainingen. Maar dat is voor SignOn niet eens het allerbelangrijkste: cursisten moeten de trainingslocatie gemakkelijk kunnen bereiken. De nieuwe locatie ligt pal naast het station Amsterdam Arena waardoor de vestiging meer dan uitstekend bereikbaar is.

SignOn is een zeer tevreden gebruiker van de trainingslocaties van BCN. Niet zonder reden. De locaties voldoen aan alle eisen en wensen. Daarin staat SignOn overigens niet alleen: BCN is ook dit jaar weer genomineerd als beste trainingslocatie van Nederland, een award die ze vorig jaar al in de wacht sleepten. BCN werd vooral geprezen om de gastvrijheid en de uitstekende catering. U kunt nog stemmen zodat BCN ook dit jaar de award weer in ontvangst mag nemen. Kijk dan opwww.trainingslocatievanhetjaar.nl.