03

nov 14

Nieuwe Outlook for Mac beschikbaar

Outlook for Mac

De nieuwe Outlook for Mac is beschikbaar voor alle Office 365-abonnees, en komt in de eerste helft van 2015 beschikbaar voor niet-abonnees.

Dit meldt Microsoft op zijn blog. De nieuwe Outlook for Mac is per direct te downloaden voor alle abonnees van Office 365, de betaalde Office 365 dienst.

  • Office 365 commerciële klanten kunnen de nieuwe Outlook voor Mac downloaden via hun Office 365 Portal, (Gear pictogram> Office 365-instellingen> Software> Outlook voor Mac-pictogram) of een bezoek aan de Software pagina.
  • Office 365 consumenten abonnees kunnen de nieuwe Outlook voor Mac te krijgen door te gaan naar Mijn Account pagina.

Voor mensen die al Office for Mac 2011 en Outlook for Mac 2011 op hun Mac hebben geïnstalleerd, lees dit Help-artikel voor begeleiding.

Het design van Outlook is flink onderhanden genomen en de prestaties van de software zijn verbeterd, zo meldt Microsoft. Andere Office for Mac onderdelen, zoals Excel, Powerpoint en Word, zijn nog niet van een update voorzien.

De nieuwe Office-software for Mac zal in de eerste helft van 2015 naar verwachting komen. Ook niet-abonnees kunnen dan de nieuwe software Office for Mac gebruiken. Deze zal zoals het er nu naar uitziet apart dienen te worden aangeschaft.