09

mei 19

NIEUW: MOC-Trainingen met officiële Microsoft certificering

Ben je geïnteresseerd in Data-Analyse met Excel of met Power BI? Dan draagt het behalen van een MSCA Certificaat (Microsoft Certified Solution Associate) zeker bij aan nieuwe carrièrekansen. Door deze officiële, internationaal erkende certificering van Microsoft weten anderen precies wat je niveau is. SignOn biedt drie MOC (Microsoft Official Courseware)-trainingen: van instapniveau tot gevorderden.

MOC-trainingen zijn trainingen die je voorbereiden op het 70-779 examen van Microsoft. Dit is een internationaal erkend examen en heeft dus meerwaarde op je CV. Als je zowel het 779 en 778 examen hebt gehaald, mag je je MCSA noemen, oftewel Microsoft Certified Solution Associate. Het behalen van deze officiële IT-certificering zorgt voor een betere positie op de arbeidsmarkt. Ook goed om te weten: voor recruiters wereldwijd is duidelijk wat je niveau is en je wordt dus aantrekkelijk voor een internationale positie.

Onze MOC-trainingen:

1.Data Analysis Fundamentals using Excel (MOC 10994)
Deze training is perfect voor als je rapportages moet maken en je hier weinig ervaring in hebt. Meer info over MOC 10994.

2.Analyzing Data with Excel (MOC 20779)
In deze training leer je werken met de uitgebreide mogelijkheden van data-analyse in Excel 2016. Meer info over MOC 20779

3.Analyzing Data with Power BI (MOC 20778)
Ben je business intelligence prof? En wil je weten hoe je met Power BI de data in je organisatie kunt analyseren, beveiligen en delen met je collega’s? Volg dan deze training. Meer info over MOC 20778

Meer weten?

Heb je vragen over deze trainingen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via [email protected]bel ons op 020-820 83 62 of gebruik het contactformulier.