26

jan 15

Microsoft Office 2016 en Office voor Windows 10

Volgende_Hoofdstuk_Office_2016

Office voor Windows 10

Microsoft Office wordt al jaren uitgebracht voor verschillende platformen en apparaten. Office voor de Tablet, Office voor mobiele apparaten en Office in de Cloud (Office 365). Microsoft Office brengt dit in Windows 10 allemaal bij elkaar.

Deze versie van Microsoft Office wordt als universal app uitgebracht en heeft als voordeel dat Office op ieder apparaat identiek is, zowel op de Pc, Tablet als Mobiel. Op Windows 10 telefoontoestellen en kleinere Tablets zal deze Office versie gratis en voorgeïnstalleerd worden, voor alle andere apparaten zal Office voor Windows 10 in de Windows Store verkrijgbaar worden.

Microsoft Office 2016

Later in 2015, na de zomer, zal Microsoft ook de desktop suite Microsoft Office 2016 uitbrengen! Deze is voornamelijk bedoeld voor desktop gebruik in combinatie met muis en keyboard. De komende maanden zal Microsoft regelmatig met nieuws komen over Microsoft Office 2016.

  • Microsoft Excel 2016 – Gebruik Excel voor het creëren en werken met spreadsheets en krijg nieuwe inzichten als u gegevens analyseert en visualiseert met grafieken. De nieuwe touch controle schittert in Excel bij het selecteren van reeksen in cellen, het formatteren van uw cirkeldiagrammen of het beheren van uw werkmappen.

Microsoft Excel 2016

  • Microsoft Word 2016 – Maak goed uitziende documenten met Word. Herzie en mark-up uw documenten, deel je werk met anderen en werk in real time samen. De nieuwe Insights for Office-functie (aangedreven door Bing) in lees modus brengt extra online bronnen zoals afbeeldingen, web verwijzingen en definities recht voor om u in uw leeservaring.

Microsoft Word 2016

  • Microsoft PowerPoint 2016 –  Maak en bewerk mooie presentaties met PowerPoint. Maak gebruik van de Presenter View en presenteer met vertrouwen. Gebruik Ink Tools om dia’s in real-time te annoteren zodat uw publiek echt weet waar u het over hebt.

Microsoft PowerPoint 2016

  • Microsoft Outlook 2016 – E-mails opstellen is nog nooit zo eenvoudig en krachtig geweest met de bekende en vele ingebouwde mogelijkheden van Microsoft Word. Voeg tabellen en afbeeldingen toe en gebruik bullets en kleur om uw bericht over te brengen. Blijf op de hoogte van uw inbox met nieuwe touch gebaren die u helpen met lezen, sorteren, vlaggen en archiveren van uw e-mail.

Microsoft Outlook 2016

  • Microsoft OneNote 2016 – Leg al uw gedachten, ideeën en to-do’s vast met de nieuwe versie van OneNote. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om notities en gedeelde notebooks te delen met je collega’s.

Microsoft OneNote 2016

Als u een demonstratie van Microsoft Office 2016 en Office voor Windows 10 wilt zien! bekijk dan de Office 2016 Preview  video van Office Mechanics:

Het volgende hoofdstuk van Microsoft Office voor Windows is er.