Open inschrijving (klassikale cursus)

Zoekt u een volledig verzorgde klassikale cursus voor uzelf of een aantal medewerkers? Dan is Open Inschrijving ideaal.

Open inschrijving

Op vaste data verzorgen wij klassikale cursussen met Open Inschrijving. Bij deze klassikale training zijn medewerkers van verschillende bedrijven aanwezig. Daardoor kunt u al deelnemen vanaf 1 persoon, maar profiteert u toch van een aantrekkelijk groepstarief. Volledig verzorgd, inclusief een uitgebreide lunch.

Cursuslocatie UtrechtCursuslocaties in heel Nederland

Klassikale cursussen met Open Inschrijving worden verzorgd op onze moderne cursuslocaties in Nederland in de volgende plaatsen: Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Roosendaal, Rotterdam en Utrecht .

Bereikbaarheid

Onze cursuslocaties zijn uitstekend bereikbaar, zowel met het OV als met de auto. Er is in Apeldoorn, Rotterdam en Utrecht voldoende gratis parkeergelegenheid.

Leerdoelen op maat

U stemt van tevoren met ons af wat de leerdoelen zijn. Met onze unieke kennistest bepalen we het niveau van iedere deelnemer. De docent zorgt voor een passend lesprogramma voor de hele groep. Natuurlijk wordt tijdens de cursusdag ruimschoots tijd uitgetrokken voor de persoonlijke begeleiding van iedere cursist.

Aanmelden

De cursus gaat al door bij minimaal 2 deelnemers. Aanmelden kan direct op de cursuspagina van uw keuze met de button (Direct Inschrijven).

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact op via [email protected] of 020- 8208362. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.