27

dec 11

Incompany training of cursus

Een in-company training stelt u in staat om groepen medewerkers, tegelijkertijd, dezelfde training of cursus te laten volgen op een door u gekozen locatie. U kunt hierbij kiezen voor een van onze vele maatwerk trainingen. SignOn is Microsoft Office Specialist, wij verzorgen maatwerk trainingen van Basis tot Expert, in alle regio’s.

De voordelen van de in-company training van SignOn :

  • Trainingen worden verzorgd op een door uw gekozen locatie, waardoor de cursisten niet onnodig lang hoeven te reizen. Hierdoor kunnen direct kostenvoordelen worden behaald.
  • Kostenbesparing door inkoop van meerdere trainingen tegelijkertijd.
  • Veel interactie met medecursisten.
  • De deelnemers worden opgeleid samen met hun eigen collega’s. Dit komt de koppeling met de praktijk en teambuilding direct ten goede. Daarnaast wordt gezorgd voor uniformiteit in begrippen, aanpak en werkwijze.
  • De trainingen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van uw organisatie. De trainingen van SignOn zijn bijzonder snel effectief, omdat wij alleen behandelen wat voor de betreffende relevant is. Er is in de trainingen altijd gelegenheid om het geleerde toe te spitsen op de eigen werksituatie. U kunt bestanden, spreadsheets, sjablonen en andere voorbeelden uit de dagelijkse praktijk integreren in de training.

Neem gerust contact met ons op voor een op maat trainingsadvies.

 

 

Bekijk ook onze incompany Power BI training.