In Rotterdam geven wij Excel trainingen op verschillende niveaus. Namelijk voor: beginners, gevorderden en experts.

Onze cursussen worden gegeven door gedegen en ervaren Excel docenten. Het zijn experts op het gebied van Excel. Dit programma kent voor hen geen geheimen. Onze cursussen ontvangen een gemiddelde beoordeling van 9,3/10. Dit komt o.a. door de praktijkgerichte stof en enthousiaste docenten.

Inhoud van de Excel cursus

Na deze Excel training van 1 dag ga je naar huis met praktijkgericht en actuele Excel kennis. Je kan sneller en efficiënter werken met Excel. Halverwege de dag gaan we met de groep lekker lunchen (inbegrepen in de cursus). De groepen zijn klein (max. 10 deelnemers). Aan het einde van de dag ontvang je van ons een certificaat. Uiteraard mag je het lesmateriaal ook mee naar huis nemen.

Excel trainingen in Rotterdam

Onderstaand vind je de cursussen per niveau. Klik op een cursus voor de trainingsdata en inhoud/lesstof.

Cursus Excel – Basis
Cursus Excel – Gevorderden 
Cursus Excel – Experts
Cursus Excel – Voor financials

Wil je weten welke cursus het beste past bij jouw kennisniveau? Neem dan contact op, wij adviseren je graag vrijblijvend.

Locatie in Rotterdam

Onze trainingslocatie in Rotterdam is goed bereikbaar met de auto (je kan er gratis parkeren). Maar is ook goed bereikbaar met het OV.  Het ligt vlakbij station Rotterdam Alexander. Er is gratis WiFi aanwezig. Daarnaast ligt Gouda ligt op slechts 20 minuten rijden, Dordrecht ligt op 25 minuten rijden en Den Haag en Delft op 30 minuten rijden.

CEDEO en NBA

Wij zijn geaccrediteerd door CEDEO en NBA. Na het volgen van de Gevorderden of Experts cursus behaal je 6 PE-punten. Na het volgen van de Cursus Excel voor Financials behaal je 12 PE punten. Het behalen van PE punten is een kwaliteitseis vanuit de NBA voor accountants (RA en AA).

Over SignOn ICT Trainingen+

SignOn ICT Trainingen+ is uitgeroepen tot beste ICT opleider van Nederland. Cursisten beoordelen ons met een 9,3. Wij partner van Microsoft. Hierdoor zijn onze trainingen altijd 100% up-to-date. Wij vinden goed onderwijs belangrijk. Niet alleen voor iedereen in Nederland. Maar ook buiten Nederland. Daarom steunen wij stichting Run4Schools. Run4Schools zet zich in voor schoolkinderen in de Zuid-Afrikaanse township Mitchells Plain. Voor elke deelnemer aan onze trainingen doneren wij 2,50 aan deze stichting.

Incompany Excel training (op bedrijfslocatie)? Dat kan ook, vraag hier een vrijblijvende offerte aan.