Diensten voor Microsoft SharePoint

Consultancy, implementatie en trainingen voor online kennisdeling

Alles draait om delen. We delen voortdurend van alles met elkaar. Via Social Media, maar ook in het bedrijfsleven staat of valt productiviteit met delen. Delen van ideeën, kennis en documenten. Binnen Microsoft SharePoint vindt u alles waarmee u uw werk kunt delen met anderen. Eigenlijk is SharePoint het ultieme platform voor samenwerking.

Gekoppeld aan elke Microsoft Office-toepassing kunt u documenten snel publiceren. Vanaf elk apparaat. Projecten liggen nooit stil, want uw klanten of collega’s kunnen direct meekijken en meedenken. En delen.

Consultancy

Bij SignOn hebben we inmiddels jarenlang gebouwd aan onze kennis en ervaring op het gebied van Microsoft SharePoint. Dan gaat het om de techniek, maar het gaat ook om de manier van werken. Heel letterlijk: leren delen.

De consultants van SignOn kijken naar uw hele bedrijf: naar uw infrastructuur en uw werkstromen. Op basis daarvan leggen we een blauwdruk voor bijvoorbeeld Portals of Teamsites neer.

Of we gaan nog een stapje verder: bij het ontwikkelen van de werkstromen. Welke processen heeft u in uw bedrijf? En hoe vertalen deze processen zich naar werkstromen? Dat is maatwerk. Immers, elk bedrijf heeft haar eigen unieke werkfilosofie en daar moet de IT op aangepast. Niet andersom.

SignOn is de specialist voor maatwerk

Wij brengen onze kennis van het bedrijfsleven in om sjablonen (templates) te ontwikkelen voor werkstromen. Dat doen we bijvoorbeeld met behulp van specialistische tools zoals Nintex. Werkstromen vatten bedrijfsprocessen samen. Daarvoor zijn koppelingen met bestaande CRM, HRM of ERP-systemen vaak noodzakelijk.

SignOn heeft kennis van veel systemen, onder meer Microsft Dynamics, SAP ERP, Oracle ERP en JD Edwards ERP. Wij kunnen koppelingen programmeren. Ook kunnen we u ondersteunen met het overzetten van grote hoeveelheden bestanden naar de Microsoft SharePoint omgeving waarbij we gebruik maken van diverse tools zodat oude eigenschappen van bestanden blijven behouden.

Kortom: wij zijn ook uw System Integrator. Zelf overtuigen? Wij komen graag een demo verzorgen.

Implementatie

Een implementatie gaat verder dan het installeren van Microsoft SharePoint op een server. Veel verder. SharePoint is immers een middel waarmee u uw mensen in staat stelt snel en eenvoudig kennis te delen. SharePoint moet passen op uw organisatie en het uw mensen zo gemakkelijk mogelijk maken om het platform te gebruiken. U kunt er voor kiezen om per dienst een Portal in te richten of per afdeling een Teamsite. Wat vinden uw medewerkers prettig? Wat stimuleert mensen om kennis te delen?

De consultants van SignOn hebben alle kennis en kunde in huis om de implementatie van SharePoint technisch goed uit te voeren, maar ook met het oog op uw business. Sterker: uw business is onze drive. We leren uw mensen met SharePoint te werken: dat is een kritisch onderdeel van de implementatie. We richten de Portals in volgens de vooraf gedefinieerde werkstromen en leggen uit hoe uw mensen maximaal kunnen profiteren van de functionaliteit in SharePoint.

Trainingen

Leren delen. Leren: dat doen we bij SignOn elke dag. En de kennis die wij hebben, delen we weer met onze cursisten. Voor Microsoft SharePoint verzorgen wij op diverse niveaus trainingen. Een basiscursus is vooral voor mensen die kennis willen maken met de mogelijkheden van SharePoint.

Maar SignOn verzorgt ook trainingen voor gevorderde gebruikers en IT-professionals, Microsoft Office Applications administrators van SharePoint en ontwikkelaars die willen leren hoe ze zelf Workflows kunnen definiëren, Portals inrichten en zelfs systemen binnen SharePoint integreren.

Vanzelfsprekend mag u van een Microsoft-partner verwachten dat wij over alle expertise beschikken en u ook na afloop van een trainingen graag blijvend van dienst zijn.