Diensten voor Microsoft Project

Diensten voor Microsoft Project, Detachering en Trainingen voor het managen van Projecten

Een project heeft een begin en een eind. En een project heeft een doel: de oplevering van een nieuw product of dienst. Om het doel te bereiken, moet een projectmanager de activiteiten die nodig zijn om het product of dienst te realiseren in de tijd plannen. Zodat het project op tijd gereed is en binnen de grenzen van een budget dat beschikbaar is voor dat project.

Veel projectmanagers gebruiken Microsoft Project hiervoor, nog steeds met afstand het meest gebruikte programma voor het vastleggen van projecten. SignOn adviseert over het gebruik van Project. SignOn traint in het gebruik van Project en SignOn levert desgewenst projectmanagers die het werk volledig uit handen nemen.

Ons doel: uw projecten op tijd en binnen budget afgerond.

Bent u op zoek naar Microsoft Project Consultancy, detachering of trainingen

Consultancy

Met Microsoft Project hebt u een krachtige tool in handen om projecten duidelijk gestructureerd af te zetten in tijd en op budget. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De consultants van SignOn adviseren graag over de inrichting van Project voor een specifiek project. U kunt onze consultants benaderen voor de ontwikkeling van rapporten en sjablonen. Maar ook voor complexe uitdagingen draaien we onze hand niet om: denk aan koppelingen met bestaande HRM, CRM en ERP systemen zodat uw projectplanning gekoppeld is aan vakantieplanningen, urenregistratie en mogelijk facturatie. Als het moet, kunnen wij integratiekoppelingen programmeren binnen de grotere pakketten, zoals bijvoorbeeld Microsoft Dynamics, SAP, Oracle en JD Edwards.

De uitdaging is vaak: hebben we voldoende menskracht om een project uit te kunnen voeren? Met Microsoft Project Server 2013 krijgt u van alle lopende projecten een totaalbeeld van de beschikbare capaciteit en de hoeveelheid manuren die nog nodig zijn om projecten af te kunnen ronden. Informatie die u nodig heeft om beslissingen te kunnen nemen over de inzet van mensen.

Portfolio management is vaak de belangrijkste reden om Project Server 2013 te installeren.  Onze consultants zijn hierin getraind. De vraag die zij zullen stellen: heeft u een goed beeld van alle beschikbare resources? En denkt u daarmee alle projecten optimaal te kunnen staffen? En wat gebeurt er als dat ene grote project doorgaat? Kunt u dan de impact bepalen op de bezettingsgraad en inzet? Met Microsoft Project 2013 en Project Server 2013 krijgt u de antwoorden.

Ervaren wat wij bedoelen en de met eigen ogen zien wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt SignOn ook vragen om demo’s te verzorgen.

Microsoft Project Consultancy ook voor uw Project online oplossingen

Detachering

Projectmanager nodig? SignOn bellen! Wij detacheren projectplanners en gecertificeerde projectleiders. Dat zijn experts, maar vooral in het luisteren naar u en het vertalen van uw wensen in gedegen plannen. U kunt hen vragen om projectplanningen te maken, maar ook om kostenschattingen en risicoanalyses op te stellen.

Trainingen

SignOn leidt op. Maar: dat doen we pas als we echt begrijpen wat uw wensen zijn. SignOn levert namelijk maatwerk, ook op het gebied van trainingen in Microsoft Project. Wij zijn specialisten in de gehele Project-familie van Microsoft. Wij verzorgen trainingen in Project Standaard 2013, Project Professional 2013 en Project Server 2013. In deze gevallen maakt u gebruik van een installatie op uw eigen Pc of eigen infrastructuur.

Werken in de Cloud? Dat is volgens SignOn de nabije toekomst, ook voor projectbeheersing. Microsoft levert daarvoor Project Online. Dat is een andere manier van werken: Het Nieuwe Werken. Gemakkelijk projectplanningen delen en er gezamenlijk aan werken, in de Cloud.

SignOn wijst u de weg.