23

feb 21

Cursuslocaties t/m 15 maart 2021 gesloten

Cursuslocaties t/m 15 maart 2021 gesloten

Op 23 februari werd bekend dat lockdown verder wordt verlengd. Dit betekent ook dat onze trainingslocaties in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle nog niet open kunnen. Op 8 maart kijkt de overheid opnieuw naar de maatregelen m.b.t. het coronavirus. Dan zal bekend worden of onze trainingslocaties weer open kunnen gaan vanaf 16 maart 2021.

Virtual Classroom (online trainingen)

Bij de start van de intelligent lockdown zijn wij gestart met Virtual Classrooms (online trainingen). Deze zijn heel goed ontvangen door onze cursisten. Bij een Virtual Classroom ervaar je de dynamiek van een klassikale training, maar dan vanuit huis of kantoor. Via Microsoft Team volg je een training waarbij je direct contact hebt met de docent en je medecursisten. Hier vind je meer informatie over onze Virtual Classrooms.

Wat zeggen anderen?

“Ondanks dat de cursus Online wordt gegeven van 9.00-16.00 en vanuit huis heb ik dit niet als onprettig ervaren. De cursus is interactief, boeiend en zeker niet saai met voldoende pauzes en rustmomenten.”
Robert

“De Online training is goed bevallen, je kunt tussendoor vragen stellen, lekker meedoen en met de andere cursisten meekijken.”
Iwana

“Online is zeer prettig en trainer Freddy legt duidelijk en helder uit en betrekt mensen erbij.”
Wouter Blotevogel

Lees meer reviews op Feedback Company