Covid-19 maatregelen

Nieuwe coronamaatregelen bij SignOn

SignOn vindt de gezondheid van onze cursisten en docenten erg belangrijk. Daarom voldoen wij – en onze trainingslocaties – aan de eisen die de overheid stelt rondom het coronavirus. Maar we vinden het ook belangrijk dat jij een training kunt volgen op de manier die bij jou past. Dat je keuzevrijheid hebt en trouw kunt zijn aan je eigen principes. Om die keuze eenvoudiger te maken, vind je hieronder per trainingsvorm de maatregelen betreffende COVID-19 zoals die gelden voor trainingen vanaf 19 december 2021.

 

Online trainingen

SignOn biedt je de mogelijkheden om vrijwel elke training ook online te volgen. Deze Online – Virtual Classroom trainingen volg je vanuit je eigen huis of kantoor. Je hoeft hiervoor de deur niet uit en iedereen kan deze trainingen volgen.

Je hebt hiervoor wel een stabiele internetverbinding nodig. We raden je tevens aan gebruik te maken van een laptop met minimaal een 15″ scherm of een PC met een monitor van minimaal 21″.

Klassikale trainingen

Update 19 december 2021: Onze trainingslocaties zijn geopend voor essentiële trainingen. Voor deelname aan een training ontvang je per e-mail uitleg over de COVID-19 regels op de betreffende trainingslocatie. Wil je weten welke essentiële trainingen er door gaan op locatie? Neem contact met ons op voor meer info.

Onze klassikale trainingen zijn te volgen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Eindhoven. Onze trainingslocaties voldoen aan alle regels, maar implementeren die niet op dezelfde wijze. Deelnemers ontvangen voorafgaand aan de training altijd een actueel overzicht van de geldende regels op de door hen gekozen locatie.

Natuurlijk geldt voor elke locatie: blijf thuis bij klachten! Om de keuze voor een locatie eenvoudiger te maken, geven we je een overzicht van de geldende regels per locatie.

Trainingslocaties van Aristo

Wil je een training volgen op een van de locaties van Aristo, dan moet je bij de aanvang van de training een negatief test bewijs kunnen overleggen. Dat kan op verschillende manieren:

1. Corona-app
Dat kan via:
• Vaccinatiebewijs als je volledig gevaccineerd bent,
• Een negatieve PCR-testuitslag of
• Herstelbewijs

2. Negatieve antigeentest
Die minder dan 48 oud is én goedgekeurd is door het RIVM. Hiervoor heb je geen Corona-app nodig en het testbewijs kun je geprint of digitaal overleggen.

Trainingslocaties van Global Knowledge

Ook de locaties van Global Knowledge accepteren enkel cursisten die met de Corona-app kunnen aantonen dat zij virusvrij zijn.

Trainingslocaties van Fastlane

De locaties Fastlane accepteren ook een negatieve antigeentest die minder dan 48 oud is én goedgekeurd is door het RIVM. Hiervoor heb je geen Corona-app nodig en het testbewijs kun je geprint of digitaal overleggen.

Algemene regels blijven van kracht op alle locaties

De algemene regels blijven uiteraard van kracht:

  • blijf thuis bij klachten
  • was regelmatig je handen
  • volg op onze locaties de aanwijzingen van het personeel op

In-company training

Wanneer wij een in-company training verzorgen na 6 november 2021, heeft jouw organisatie de regie. Wij volgen het beleid dat jullie hebben vastgesteld omtrent de maatregelen.

Daarom stemmen we voorafgaand aan de in-company training met onze contactpersoon in jullie organisatie af hoe we samen omgaan met de eisen die er worden gesteld.

We hanteren daarbij wel een aantal regels:

  • Alleen deelnemers zonder corona-gerelateerde klachten kunnen deelnemen aan de training
  • Deelnemers wordt gevraagd regelmatig de handen te wassen en te desinfecteren
  • Wanneer nodig: hoest of nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes
  • Er worden geen handen geschud

Daarnaast moet de trainingsruimte goed schoongemaakt en gedesinfecteerd zijn en voldoende geventileerd kunnen worden.

Gratis SwitchGarantie

Weet je niet zeker welke trainingsvorm het best bij jou past? Of heb je al een cursus geboekt, maar wil je liever geen gebruik maken van de Corona-app? Neem dan gerust contact met ons op, we bieden je namelijk altijd onze gratis SwitchGarantie!