18

dec 19

Beste ICT-opleider zoekt de beste Management Assistent (Freelance 20 u/week)

Beste ICT-opleider zoekt de beste Management Assistent (Freelance 20 u/week)

Het gaat goed met SignOn; de beste ICT-opleider van Nederland. We groeien, daarom zoeken wij per direct de beste Management Assistent van Nederland (op freelance basis)! Dus wil jij ons helpen bij het managen van onze werkzaamheden, zodat we aan top blijven? Aarzel niet en solliciteer nu!

Dit zijn wij

SignOn biedt ICT-trainingen voor iedereen, op elk niveau. Deelnemers willen we motiveren om software echt te leren kennen en gebruiken. We zijn gepassioneerd, houden van een geintje en het goede leven. Maar we werken ook hard. De ICT-wereld staat nooit stil. Wij dus ook niet: we spelen voortdurend in op ICT-trends en ontwikkelen nieuwe trainingen.

Ben jij dit?

Wij zoeken iemand die enthousiast is, stressbestendig, flexibel, pro actief en zeker niet verlegen. Je hebt MBO -werk en denkniveau. Nederlands en Engels spreek en schrijf je goed. Het Microsoft Officepakket heeft voor jou geen geheimen en ervaring met Coachview is een pré. Je vindt het leuk om in een gepassioneerd team te werken, elke dag op een andere manier, maar bovenal samen.

Wat bieden wij?

Werkgeluk vinden wij erg belangrijk. Daarom krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een hecht team van professionele collega’s en trainers. Je werkt geheel zelfstandig met geavanceerde tools voor planning en CRM. Daarnaast ondersteunen we flexibilisering in tijd en locatie voor de juiste balans.

Wat ga je doen?

Je bewaakt de acties, planningen, deadlines en inkoop. Ook monitor je de interne (beleids)processen en onze klanttevredenheid. Verder beheer je agenda’s en e-mail en help je evenementen organiseren (SignOn Academy voor trainers er .).  Je onderhoudt de in- en externe contacten en bereidt overleggen voor. Je bent het onvermoeibare aanspreekpunt en de vraagbaak voor cursisten, management, collega’s en trainers.

Meer weten of meteen solliciteren?

Denk je nu: dit ben ik en dit is het bedrijf waar ik voor wil werken? Stuur dan z.s.m. je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je vragen? Bel naar: 020 – 820 83 62,
Hopelijk tot gauw!